Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Blog

 1. 145 let učinkovitosti, vredne zaupanja

  Moč uničevanja bakterij z močnimi kliničnimi dokazi. Več kot stoletje dediščine. Desetletja dokazane varnosti in učinkovitosti. Pravi original z več kot stoletno dokazano učinkovitostjo.

   

  Preberi več »
 2. Olajšajte si bolečine v sklepih in hrbtenici

  Škrtanje v sklepih, nelagodje in bolečina med gibanjem ali celo v mirovanju, težave s hrbtenico… Vse to že lep čas ni le tegoba zrelih letih. Sedeč življenjski slog, preobremenjenost sklepov, pretekle poškodbe, osteoartritis in vnetne bolezni sklepov, prekomerna telesna teža, genetske predispozicije ... Vse to so razlogi, ki marsikomu – ne glede na starost – ukradejo svobodo in užitek gibanja. Obstaja pa naravna in dokazano učinkovita pomoč s trojno močjo delovanja – Medexov Collagen flex curcumin.

  Preberi več »
 3. Nasveti fizioterapevtov za izboljšanje telesne pripravljenosti z različnimi pripomočki

  Aktivno življenje in redna telesna vadba sta temelja zdravja in dobrega počutja, ne glede na starost, spol ali trenutno fizično stanje. Gibanje je še posebej pomembno v fazi okrevanja po poškodbah, ko lahko z izvajanjem pravilnih vaj dobro podpremo naše telo v procesu rehabilitacije. V akutni fazi je počitek in mirovanje del rehabilitacije, nato pa je potrebno začeti s postopnim večanjem intenzivnosti gibanja ter obremenitve. Počitek morda zveni kot varna izbira, vendar lahko preveč mirovanja dejansko zavira proces celjenja in okrevanja.

  vadba doma

  Preberi več »
 4. Nad spomladansko utrujenost

  Pomlad je čas prebujanja narave, ko se začnejo dnevi daljšati in temperature postopoma dvigovati. S temi spremembami se spreminja tudi naša telesna in duševna dejavnost. Ko se dnevi daljšajo, se povečuje naša želja po aktivnostih na prostem, kot so sprehodi, tek, kolesarjenje in opravila na vrtu. Poleg tega se večkrat zavemo, da se bliža poletje, in začnemo razmišljati o poletnih dejavnostih, kot so dopusti in potovanja. Zaradi vseh teh dejavnosti se pogosto soočamo z večjo potrebo po energiji, da bi sledili hitrejšemu tempu življenja in izkoristili več dnevne svetlobe. Zaradi teh povečanih aktivnosti pa se v spomladanskem času pogosto srečamo s pojavom spomladanske utrujenosti.

  Floradix Spomladanska utrujenost

  Preberi več »
 5. Deset zlatih pravil za še natančnejše merjenje krvnega tlaka

  Merjenje krvnega tlaka doma je ključno za spremljanje zdravja srca in ožilja ter prepoznavanje morebitnih težav. Za pridobitev najboljših rezultatov je pomembno upoštevati deset zlatih pravil natančnega merjenja, ki jih bomo predstavili v nadaljevanju. Pomemben element natančnega merjenja pa je seveda tudi zanesljiv in natančen merilnik krvnega tlaka. Odlična izbira je HARTMANNOV posodobljen merilnik Veroval Compact +, ki združuje napredno tehnologijo s preprosto uporabo.

  Verocal Compact merilnik krvnega tlaka

  Preberi več »
 6. V menopavzi lahko tudi vzcvetite

  Usihanje delovanja jajčnikov, ki leto po zadnji menstruaciji pripelje do menopavze, povzroči vrtiljak telesnih in duševnih sprememb. Hormonsko zdravljenje že dolgo ni več edina pomoč pri simptomih menopavze. S spremembami življenjskega sloga ter z uživanjem učinkovitih naravnih prehranskih dopolnil ni nobenega razloga, da bi nas menopavza ustavila. Celo vzcvetimo lahko in uživamo tudi v tem življenjskem obdobju. Preverite, kako.

  Menopavza_Medex

  Preberi več »
 7. Kako obvladovati povišan holesterol?

  Ali ste vedeli, da ima v svetovnem merilu 39 % odraslih povišane vrednosti holesterola?¹ 

  Če imate visok holesterol, je obvladovanje vašega stanja pomemben korak k zdravju srca.

  Z nasveti zdravstvenega osebja lahko obvladujete svoje bolezensko stanje in živite zdravo in izpopolnjeno življenje.

  pomanjkanje osnovnih hranil

  Preberi več »
 8. Izberite kakovost. Izberite Jamieson.

  Prehranska dopolnila Jamieson so sinonim za izjemno kakovost. Oznaka 360° KAKOVOST, ki jo najdete na Jamieson izdelkih, je njihova zavezanost varnosti, ki ji lahko zaupate. Simbolizira trajno zavezanost kakovosti iz vseh zornih kotov, vse od formulacije do končnega izdelka na polici.

  Jamieson kakovost

  Preberi več »
 9. V boj proti spomladanski utrujenosti

  Zunaj že diši po pomladi in vreme kar kliče po druženju in gibanju na prostem. Poleg lepih stvari, kot je prebujanje narave, pa pomlad pogosto spremlja tudi nezaželen sopotnik- spomladanska utrujenost. Občutek prekomerne izčrpanosti, ki nenadoma prevzame naše telo, ni nič nenavadnega v tem letnem času. Kako torej razumeti ta pojav in kako se mu lahko letos učinkovito izognemo?

  Pomladna utrujenost

  Preberi več »
 10. Zmanjšanje pojavnosti alergij na cvetni prah: Praktični nasveti

  V zgodnjih pomladanskih dneh, ko se narava prebuja iz zimskega spanca, mnoge rastline pričnejo cveteti. To obdobje, čeprav lepo na pogled, lahko povzroči težave ljudem, ki so preobčutljivi na cvetni prah, saj se v zraku poveča prisotnost alergenov. Alergikom v spomladanskem času povzročajo težave predvsem breza, leska ter jelša, v krajih s toplejšim podnebjem pa tudi cipresa. Pomembno je poudariti, da se težave z alergijami na cvetni prah s koncem pomladi ne zaključijo. V poletnem času namreč pričnejo cveteti še navadni pelin, trpotec ter ambrozija, ki lahko povzročajo težave alergikom vse do sredine jeseni.

  Preberi več »
Stran