Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Kako opravim nakup v spletni lekarni?

Nakup v spletni lekarni Soča je enostaven. Vaš nakup se začne z vstopom na spletno stran. Spletna lekarna Soča se nahaja zgolj na povezavi www.lekarna-soca.si.

Do želenega izdelka lahko pridete na dva načina:

  • V iskalno vrstico lahko vnesete želeni izdelek ali tip izdelka,
  • Skozi meni lahko poiščete pravo kategorijo izdelka, nato pa na levi strani z uporabo menija zožite svoj izbor glede na namen, vrsto, blagovno znamko, ceno ter drugimi lastnostmi izdelka.

Najden izdelek

Podstran z izdelkom vsebuje zgoraj opis izdelka, spodaj pa še podroben opis, navodila za uporabo (pri zdravilih), lastnosti izdelka in mnenja drugih uporabnikov.

Ta tej strani lahko izdelek date v košarico, ali pa ga primerjate z drugimi izdelki.

Košarica

Ko dodate izdelek v košarico, vas spletna stran pelje na naslednji korak - košarica. Na tej strani imate pregled nad vrsto izbranih izdelkov in količino. Enostavno lahko spremenite količino, izbrišete izdelek ali ga dodate na seznam želja.

Na desni strani imate podatek, koliko vam manjka do brezplačne dostave na dom.

Izberete, ali boste naročilo prevzeli v Lekarni Soča ali želite dostavo na dom.

Obstoječi uporabniki lahko nakup brez vnašanja podatkov zaključijo s klikom na gumb obstoječi uporabniki. Vsi ostali uporabniki kliknejo nakup kot gost.

V kolikor izberete nakup kot gost v naslednjem koraku izberete podatke na računu in morebiten dodaten naslov za dostavo, če je ta drugačen od naslova na računu.

V zadnjem koraku še pregledate svoje naročilo in izberete način plačila - po povzetju, po predračunu, s plačilno kartico ali ob prevzemu v lekarni (če ste se odločili za osebni prevzem) in zaključite naročilo.

Vaše naročilo bo s tem oddano. Zanj bomo poskrbeli takoj oziroma v najkrajšem možnem času ter z največjo skrbjo.

Po zaključku naročila lahko z vnosom e-naslova in gesla opravite enostavno registracijo, s katero se vaši podatki shranijo za prihodnje nakupe.

Ali je moj nakup v spletni lekarni Soča varen?

Spletna lekarna Soča temelji na najsodobnejši in z vsemi certifikati opremljeni programski opremi, ki zagotavlja varnost nakupa.

Kako vprašam za nasvet pri uporabi izdelka?

Pravilna uporaba in izbor izdelkov je poslanstvo Lekarne Soča. Zato spodbujamo naše kupce, da postavljajo vprašanja. Ker želimo, da se kaj ne razume napačno v telefonskem pogovoru, svetujemo kupcem, da se osebno oglasijo za nasvet, ali pošljejo e-sporočilo na naslov: info@lekarna-soca.si.

Kako vem, kaj se dogaja z mojim naročilom?

Če imate vprašanja v zvezi z vašim naročilom nas pokličite na telefon 030 711 525.

Ali lahko v spletni lekarni naročim izdelke v imenu tretje osebe?

Izdelke lahko naročite le v svojem imenu, vendar lahko ob naročilu navedete drug naslov za dostavo.

Kdaj bodo naročeni izdelki dostavljeni?

Vsa naročila z izdelki na zalogi, ki so oddana do 14.00 se predajo Pošti Slovenije praviloma še isti dan in so dostavljena naslednji dan. Najdaljši rok za odpremo izdelkov na zalogi je 3 delovne dni. Pošta Slovenije praviloma dostavi blago naslednji delovni dan.

Kdaj lahko prevzamem naročene izdelke v Lekarni Soča?

Osebni prevzem izdelkov lahko opravite vsak delovni dan med 7.30 in 19.00 uro.

Ali pošiljate tudi v tujino?

Večino izdelkov v Lekarni Soča dostavljamo tudi v tujino. V zvezi s stroški dostave nas kontaktirajte preko obrazca ali na e-naslov: info@lekarna-soca.si.