Na podlagi več kot 200 let izkušenj in kot posledica spremljanja potreb in obnašanja potrošnikov, je Hartmann zasnoval novo linijo za nego ran – Strokovno oskrbo ran. Širok nabor izdelkov za oskrbo ran vsebuje tako rešitve za oskrbo manjših ureznin do oskrbe večjih oz. pooperativnih ran. Za vas smo pripravili pomemben nabor izdelkov, ki ga vsak potrebuje v svojem domačem kompletu za prvo pomoč.

Oskrba manjših ran

Tukaj najdemo štiri vrste obližev, ki poskrbijo za zaščito manjših ran. Cosmos Flexible so elastični in prilagodljivi obliži, ki se lahko režejo na različne oblike in velikosti ter so koži prijazni. Cosmos Aqua so vodoodporni obliži, prozorne barve, ki ustvarijo pregrado proti bakterijam. Cosmos Kids obliži so prav tako vodoodbojni ter poslikani z različnimi barvnimi motivi, primerni za otroke. Cosmos Soft Silicone pa so mehki obliži, še posebej nežni do kože ter zato primerni tudi za zaščito ran na najbolj občutljivi koži.

Letošnjo ponudbo v skupini oskrbe manjših so osvežili novi barviti obliži Cosmos Mr. Wonderful, ki bojo navdušili mlade ter mlade po srcu. V paketu je 16 obližev z različnimi barvnimi motivi. Primerni so za oskrbo manjših ran in so hit letošnjega poletja.

Oskrba manjših ran

 

 

 

 

 

 

 

 

Oskrba odrgnin, žuljev in opeklin

Obliži za pomoč pri celjenju odrgnin in obliži za žulje na stopalih in prstih so prepojeni s hidrokoloidom ter na ta način spodbujajo celjenje ter lajšajo bolečino. Obliži za blažje opekline pa vsebujejo hidrogel, ki spodbuja celjenje ran in blažijo bolečino.

odrgnine, žulji, opekline

 

 

 

 

 

 

 

 

Razkuževanje in čiščenje ran

Novost v letošnjem letu je tudi sprej za rane Cosmos. Sprej pomaga celiti rane v kombinaciji z ostalimi izdelki. Je antiseptično sredstvo za čiščenje prask, ureznin in opeklin. Ne povzorča bolečin, nima barve in vonja.

razkuževanje, čiščenje ran

 

 

 

 

 

 

 

 

Sterilna oskrba ran

Samolepilni obliži za zaščito pooperativnih ran in manjših poškodb so na voljo tudi v vodoodporni različici. Obliži vsebujejo vpojno blazinico in so sterilni. Na voljo tudi novi sterilni obliži v barvi kože.

sterilna oskrba rane

 

 

 

 

 

 

 

 

Prekrivanje rane

Hartmann linija za nego ran vsebuje tudi zložence za prekrivanje in čiščenje ran, ter nanos mazil. Le-ti so mehki in sterilni.

prekrivanje rane

 

 

 

 

 

 

 

 

Pričvrstitev oblog

V liniji se nahaja tudi Peha-haft kohezivni povoj za pričvrstitev zložencev ali oblog, ki je koheziven in elastičen, lepilni trak Omniplast, ki je vodoodbojen in enostaven za odstranjevanje ter Omnifix Elastic netkan povoj za prekrivanje in pričvrstitev celotne površine obloge.

obloge za rane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novi in stari izdelki omogočajo enostavno in varno oskrbo manjših in večjih ran za vas in vaše najbližje.

 


Bi bili radi obveščeni o naših novostih, akcijah in ugodnostih? Prijavite se na naše e-novice!

Za vas pripravljamo le najbolj ekskluzivne vsebine, ki bodo gotovo vedno dobrodošle v vašem e-poštnem nabiralniku. 

* zahtevani podatki

Želim, da mi pošiljate e-novice z obvestili in informacijami o akcijah.

S klikom na »Prijava na e-novice« se strinjam, da bom od Spletne lekarne Soča prejemal e-sporočila. Dodatne informacije o varovanju osebnih podatkov so na voljo TUKAJ.