Prehranska dopolnila Jamieson so sinonim za izjemno kakovost, njihova oznaka - 360° KAKOVOST - pa zagotavlja, da boste dobili le najboljše:*

  • Čiste in avtentične sestavine, etično pridobljene
  • Zanesljiva in učinkovita jakost formulacije
  • Varnost in čistost izdelka
  • Učinkoviti izdelki, ki jim lahko ZAUPATE

Oznaka 360° KAKOVOST, ki jo najdete na Jamieson izdelkih, je njihova zavezanost varnosti, ki ji lahko zaupate. Simbolizira trajno zavezanost kakovosti iz vseh zornih kotov, vse od formulacije do končnega izdelka na polici.

Laboratorijsko testiranje in stalno preverjanje

Njihova zavezanost kakovosti je očitna na vseh stopnjah proizvodnje, od surovin do končnih pakiranih izdelkov. Vsaka serija izdelkov gre skozi obsežen postopek večkratnega testiranja, ki zagotavlja preizkušene izdelke. Njihova ekipa strokovnjakov za zagotavljanje kakovosti (QA) uporablja laboratorijsko testiranje in stalno preverjanje, da zagotovi absolutno moč, čistost in varnost. Izvedejo več kot 500.000 testov na leto, da zagotovijo le najboljše izdelke.

Jamieson kakovost


Varnost

Varnost izdelkov je njihova največja prioriteta. Ko gre za čistost, sledljivost in trajnost so neomajni. Vejo, da želijo uporabniki svoji družini le najboljše, in z njimi delijo isto skrb. Zato so vzpostavili temeljit proces zagotavljanja kakovosti. Začnejo z nabavo surovin pri najkakovostnejših dobaviteljih po vsem svetu. Sestavine, ki jih pridobivajo od zaupanja vrednih dobaviteljev, so izbrane glede na to, kaj vsebujejo, kot tudi glede na to, kaj ne vsebujejo, zato ponarejanje, pesticidi in onesnaževalci niso nikoli tolerirani. Spremljajo, kje se sestavine pridobivajo in predelujejo ter kako se skladiščijo in transportirajo. In ne vključujejo nobenih nepotrebnih sestavin, kot so polnila, umetne arome ali barvila. Postavili so si višji varnostni standard, ki presega uveljavljene norme. Preden njihovi izdelki pridejo na prodajne police, zagotovijo, da presegajo ne le standardov za prehranska dopolnila, kot jih določa Health Canada, ampak tudi standarde za farmacevtske izdelke. Prav tako sodelujejo z regulatornimi agencijami v več kot 50 državah in ustrezno spreminjajo svoje formulacije in procese, da zadostijo nacionalnim regulatornim predpisom. In seveda izpolnjujejo vse nacionalne in mednarodne okoljske predpise.


Učinkovitost

Učinkovitost je ključna značilnost vsakega izdelka Jamieson. Njihovi izdelki so skrbno oblikovani za zagotavljanje izjemnih rezultatov. Zaradi skrbno zasnovane in zajamčene jakosti formulacije so njihovi izdelki zanesljivi in učinkoviti. Vsak izdelek Jamieson bo deloval tako, kot potrebujete.

Pri Jamiesonu kakovost ni le beseda. Je gonilna sila za vsem, kar počnejo. In tako je že več kot 100 let. Verjamejo, da si vsak zasluži najboljše izdelke za zdravje in dobro počutje. Zato se nenehno trudijo postavljati visoke standarde in presegati pričakovanja. Zato izberite Jamieson in izkusite vrhunsko kakovost.


*Jamieson je skladen s proizvodnim procesom, ki zagotavlja strogo testiranje/skladnost od pridobivanja surovin do končnega izdelka. Le to zagotavlja oznaka 360° KAKOVOST/QUALITY.


Več preberite na: www.jamiesonvitamins.si/360-kakovost