Pred 25 leti so znanstveniki pri podjetju Neutrogena razvili prvi stabilizirani retinol v ZDA. Od takrat se je podjetje zavezalo k nenehnemu raziskovanju retinoidov, vključno z izvedbo več kot 100 kliničnih študij na več kot 4.000 pacientih ter pridobitvijo več kot 20 aktivnih patentov. Ta dolgoletna zgodovina in predanost znanstvenega raziskovanja sta pripeljali do nove linije izdelkov Neutrogena Retinol Boost, ki obljublja kar petkratno večjo učinkovitost pri boju proti znakom staranja kože ter zagotavlja opazno bolj mladosten in zdrav videz kože.

 

 

Nova linija izdelkov Neutrogena Retinol Boost se ponaša s formulo, ki združuje moč treh učinkovitih in klinično dokazanih močnih sestavin za neprimerljivo poživitveno formulo s: čistim retinolom, rastlinskim izvlečkom mirte in hialuronsko kislino.

 

Čisti retinol je dermatološko preizkušena oblika vitamina A. Ta močna sestavina znanstveno dokazano povečuje proizvodnjo kolagena in spodbuja obnovo površinskih kožnih celic, za boj  proti vidnim znakom staranja: gubam, starostnim pegam, pustosti in drobnim linijam.

 

Rastlinski izvleček mirte je dragocena sestavina, ki ne le spodbuja regeneracijo kože, temveč tudi dopolnjuje delovanje retinola, zagotavljajoč optimalno sinergijo za izboljšanje teksture, tonusa in videza kože."

 

Hialuronska kislina je ključna sestavina, ki v kombinaciji z retinolom in rastlinskim izvlečkom mirte poskrbi za intenzivno hidracijo kože ter dolgotrajno zadrževanje vlage, kar pripomore k ohranjanju kože voljne, navlažene in mladostnega videza.

Neutrogena osnovni izdelki Pure Retinol

Osnovni izdelki Pure Retinol sestavljajo celovito linija proti staranju, za vse uporabnike retinola od začetnikov do strokovnjakov.

Anti-Age Retinol Boost, krema za obraz 50 ml:

 

 

Ta lahka, hitro vpijajoča vlažilna krema dovaja čisti retinol na površino kože za učinkovito delovanje proti vidnim znakom staranja (gube, pomanjkanje čvrstosti in sijaja, suhost, starostne pege) in izboljša videz kože. Je tako učinkovita, da je 100 % preizkuševalcev doseglo opazne rezultate v 1 tednu**.
Klinično dokazani rezultati: -47% gub, -48% starostnih madžev, -45% pustosti**.

 Anti-Age Retinol Boost, krema za okoli oči 15ml: 

Ta ciljno usmerjena krema za oči dovaja čisti retinol na površino kože, za učinkovito delovanje proti vidnim znakom staranja in izboljša videz kože na občutljivem predelu okoli oči, ki potrebuje posebno nego. Tako učinkovito, da je 100 % preizkuševalcev doseglo opazne rezultate**. Brez dišav.
• Vidno zmanjša drobne gubice in trdovratne „vranje tačke“.
• Neguje, vlaži in gladi kožo
• Osvetli in poenoti videz predela pod očmi.

Anti-Age Retinol Boost, serum 30ml

Ta lahek, svilnat serum dovaja čisti retinol na površino kože za učinkovito delovanje proti številnim vidnim znakom staranja (gube, pomanjkanje čvrstosti in sijaja, suhost, starostne pege) za vidno mlajšo kožo zdravega videza. Je tako učinkovit, da je 100 % preizkuševalcev doseglo opazne rezultate v 1 tednu**. Primerno za vse tipe kože.
 • TAKOJ zgladi kožo
 • V 8 TEDNIH**: posvetli pigmentne madeže za -40%. (povprečno izboljšanje)

Čisto ravnovesje - čisti retinol. Večja učinkovitost, manj draženja***

Formula vsebuje ravno pravšnje ravnovesje z uporabo čistega retinola, kar zagotavlja izjemno učinkovitost pri boju proti znakom staranja kože. Hkrati pa dodani rastlinski izvleček mirte omogoča večjo učinkovitost izdelka in zmanjšuje možnost draženja kože, kar zagotavlja bolj prijetno in udobno izkušnjo uporabe.

Potrjena klinična učinkovitost +  Visoka kožna toleranca

Izdelki so podvrženi strogim kliničnim preizkusom, ki potrjujejo njihovo učinkovitost, obenem pa visoka kožna toleranca zagotavlja varno in prijetno uporabo za vse tipe kože.

Klinični testi Neutrogena Retinol

 

Neutrogena Retinol Boost je s ponosom uvrščena kot #1 najbolj uporabljena blagovna znamka retinola s strani dermatologov v ZDA****, kar potrjuje zaupanje in priporočila strokovnjakov na področju nege kože.

 


*In vitro študija, čisti retinol v primerjavi z retinyl propionatom.
**. Retinol Boost Cream: Klinično ocenjevanje na 39 ženskah v 8 tednih, uporaba enkrat na dan. Retinol Boost Eye Cream: Klinično ocenjevanje na 36 ženskah v 8 tednih, uporaba enkrat na dan. Retinol Boost Serum: Klinično ocenjevanje na 31 ženskah v 8 tednih, uporaba enkrat na dan.
***v primerjavi s samo retinolom
****najpogosteje uporabljana blagovna znamka retinola med dermatologi, ki uporabljajo anti-aging proizvode