Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Opornica za gleženj Achillotrain Pro

Opornica za gleženj Achillotrain Pro

AchilloTrain Pro nudi terapevtsko učinkovito kombinacijo stabilizacije in mobilnosti. Več ...

od 78,00 €
Na voljo samo še %1
SKU
g650934

AchilloTrain Pro sistematično nevtralizira pritiske na Ahilovo tetivo s pomočjo opore in kompresije. Opora nudi mišično stabilnost, viskoelastični vložek, z dvema krilcema in masažnimi točkami na notranji strani, skrbi za mišično aktivnost. Zareza po sredini vložka omogoča zmanjševanje otekline. Mobilnost je dosežena in nadzorovana.

  • optimalna anatomska oblika
  • zračni material 
  • nudi oporo in mobilizacijo

AchilloTrain Pro nudi terapevtsko učinkovito kombinacijo stabilizacije in mobilnosti. Trajna izmenjava kompresije in dekompresije med gibanjem pospešuje celjenje in izboljšuje mišično funkcijo. K temu pripomore viskoelastična blazinica, ki je na notranji strani prepletena z mehkimi vozliči in vzdolžnimi vdolbinami, s katerimi stimulira propriocepcijo. Zgornja tretjina tetive in mišično-tetivni prehod s tamkajšnjimi živčnimi končiči (receptorji) sta stimulirana s strani dveh krilnih delov blazinice.

Viskoelastično pletivo z vdelanimi raztegljivimi conami v ventralnem področju goleni olajša pacientu aplikacijo in snemanje opornice. Opornico se lahko nosi na desni ali levi strani. Zračni material povečuje udobje nošenja. Kratko tkivo na področju stopala preprečuje pritisk na občutljive točke. 

INDIKACIJE

  • ahilodinija (tendinosis, paratendinitis, subahilarni burzitis, [Haglundova peta])
  • postoperativna oskrba, npr. zaradi kroničnega obolenja Ahilove tetive/drsečega tkiva

Univerzalna opornica za levi ali desni gleženj.

Velikosti (obseg gležnja): 1, 2, 3, 4, 5

Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z diplomiranim inženirjem ortotike in protetike v naši lekarni. Inženir vam pomaga izbrati primeren pripomoček in vam posreduje natančna navodila o uporabi ter svetuje obravnavo v okviru rehabilitacijskega tima.

Lastnosti
Blagovna znamkaBauerfeind
Mesto uporabegleženj
Vrstaopornica
Oddaj svojo oceno artikla
Opornica za gleženj Achillotrain Pro
Tvoja ocena