Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Opornica za gleženj Achillotrain

Opornica za gleženj Achillotrain

Aktivna opornica za razbremenitev Ahilove tetive. Več ...

od 78,00 €
Na voljo samo še %1
SKU
g329509

V primeru bolečin ali vnetja Ahilove tetive (kot posledica napetosti  ali po operaciji) AchilloTrain® aktivna opornica pomaga pri zmanjševanju bolečin v predelu Ahilove tetive in pri tem nudi popolno mobilnost. Anatomsko oblikovana blazinica, ki je vstavljena  v opornico, masira razboleni del in stimulira okoliško tkivo. Vložek pod peto razbremenjuje tetivo. Tako oteklina in bolečina izgineta hitreje in učinkoviteje.

  • optimalna anatomska oblika
  • zračni material
  • omogoča cirkulacijo

AchilloTrain® deluje na 3 načine: opora blaži bolečino in aktivira mišice. Vzdolžno pri Ahilovi tetivi, vstavljen profilni vložek deluje razbremenilno in pri gibanju doseže lokalni masažni efekt. Na ta način je izboljšan metabolizem in zmanjšani edemi. Petna povišica (cca.6 mm) deluje razbremenilno na Ahilovo tetivo.

Zahvaljujoč viskoelastičnem pletivu iz raztegljivega, tri-dimenzionalnega anatomskega tkanja, AchilloTrain® opornica zagotavlja visoko udobje nošenja. Zračni material preprečuje potenje. Vgrajena petna blazinica je odstranljiva, priložena dodatna petna blazinica pa omogoča izenačevanje razlike v dolžini nog. AchilloTrain® zmanjšuje stopnjo tveganja ponovitve poškodbe gležnja.

INDIKACIJE

  • ahilodinija (tendinitis, paratendinitis, subahilarni burzitis, [Haglundova peta])
  • postoperativno, npr. pri rupturi Ahilove tetive

Možnosti: leva /desna

Velikosti: 1, 2, 3, 4, 5

 

Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z diplomiranim inženirjem ortotike in protetike v naši lekarni. Inženir vam pomaga izbrati primeren pripomoček in vam posreduje natančna navodila o uporabi ter svetuje obravnavo v okviru rehabilitacijskega tima.

Lastnosti
Blagovna znamkaBauerfeind
Mesto uporabegleženj
Vrstaopornica
Oddaj svojo oceno artikla
Opornica za gleženj Achillotrain
Tvoja ocena