Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Opornica za pogačico Genutrain A3

Pripomočki Opornice in bandaže Opornice za nogo Opornica za pogačico Genutrain A3

Aktivna opornica za oskrbo zapletenih bolečin kolena. Več ...

od 133,77 €
SKU
g650599

GenuTrain A3 je udobna opornica, ki je primerna za zdravljenje različnih težav kolen kot npr. osteoartritis, razdražen kolenski sklep, zapletene bolečine kolena. Zahvaljujoč vstavljeni, anatomsko oblikovani blazinici, opornica nudi sklepu in mišicam ciljno, rehabilitacijsko, izmenjujočo kompresijsko masažo, kadar koli ste v gibanju.

  • masira in zmanjšuje bolečino kolena
  • zračno aktivno tkanje Train za visoko udobje nošenja
  • idealna opornica za aktivne seniorje

GenuTrain A3 (»anti arthros algos« = proti bolečini v kolenu) nudi izmenjujočo kompresijsko masažo za blažitev pogoste bolečine v kolenu. Tridimenzionalno tkanje pomaga, da se kolenski sklep mišično stabilizira. Vstavljena viskoelastična blazinica preprečuje zdrs pogačice, zmanjša bolečino in masira okoliško tkivo. Edemi in izlivi so tako hitreje zmanjšani.

Oblika opornice GenuTrain A3 in uporabljeni materiali zagotavljajo, da je opornica medicinsko učinkovita in udobna za nošenje: mehkejše tkanje na zadnjem delu kolena, manj kompresijski robovi, zračni material in elastično tkanje, ki se prilagodi posameznikovi obliki noge. Dve spiralni opori ob straneh omogočata, da opornica ne izgubi svoje oblike (da se ne guba). Koža pod opornico ostane tako suha in ni točk pritiska.

INDIKACIJE 

  • stanja razdraženosti, posebno pri gonartrozi (tudi pridružene ligamentoze, tendomiopatije, posttravmatsko in postoperativno)
  • bolečine v kolenu s funkcionalno nestabilnostjo kot posledica splošnega neravnotežja mišic
  • lateralizacija pogačice
  • varusna artroza

Velikosti (obseg stegna) (obseg goleni): 1, 2, 3, 4, 5, 6

Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z diplomiranim inženirjem ortotike in protetike v naši lekarni. Inženir vam pomaga izbrati primeren pripomoček in vam posreduje natančna navodila o uporabi ter svetuje obravnavo v okviru rehabilitacijskega tima.

Lastnosti
ProizvajalecBauerfeind AG, Triebeser Str. 16, 07937 Zeulenroda-Triebes, Nemčija
Blagovna znamkaBauerfeind
Mesto uporabekoleno, pogačica
Vrstaopornica
Oddaj svojo oceno artikla
Opornica za pogačico Genutrain A3
Tvoja ocena