Nasaleze Cold & Flu Blocker, pršilo za nos

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Nasaleze Cold & Flu Blocker, pršilo za nos

Nasaleze Cold & Flu Blocker pršilo za nos ob redni uporabi deaktivira viruse in mikrobe, ki jih vdihnemo. S tem lahko preprečimo ali skrajšamo prehlad ali gripo.  Več ...

9,95 €
Zaloga:   Na zalogi

Nasaleze Cold & Flu Blocker je pršilo za nos s prahom in zagotavlja hitro in učinkovito zaščito pred virusi in mikrobi (bakterije, glivice) v zraku, ki jih vdihnemo skozi nos. Po vpihu v vsako nosnico se s prisotno vlago na sluznici nosu tvori tanko plast gela, ki ujame in nevtralizira viruse in mikrobe in s tem prepreči nastanek okužbe. Deluje na vzrok in s tem prepreči simptome. Uporabite ga predno vstopite v gnečo, kjer se lahko okužite. Učinkovitost Nasaleze Cold je bila potrjena v več študijah na ljudeh in in-vitro testiranjih tudi na virus ptičje gripe H5N1 in corona virus (CoV) 229E. Nasaleze Cold & Flu Blocker je primeren za odrasle, otroke nad 3 leta, športnike, nosečnice in doječe matere. Nasaleze Cold & Flu Blocker klinično dokazano preprečuje prehlade in gripo, oz. skrajša trajanje ali preprečuje ponovitev. Primeren je za odrasle, otroke nad 3 leta, nosečnice in doječe matere.

Odmerjanje in način uporabe Nasaleze Cold & Flu Blocker pršilo za nos: Izdelek uporabite vsaj 3 krat dnevno ali večkrat, po en vpih v vsako nosnico. Vsebina zadostuje za 1 mesec redne uporabe.

Sestavine: Nasaleze Cold vsebuje inertni celulozni prah rastlinskega izvora v pršilu za nos, z aromo peperminta in izvlečkom česna.

Pakiranje: 800 mg pršila za nos

Lastnosti
ProizvajalecNASALEEZE
Blagovna znamkaNasaleze
Mesto uporabenos
Namenzaščita
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Nasaleze Cold & Flu Blocker, pršilo za nos
Tvoja ocena