Aqua Maris Strong, pršilo za nos

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Aqua Maris Strong, pršilo za nos

Aqua Maris Strong pršilo za nos je hipertonična morska voda iz Jadrana, ki na naraven način odmaši nos pri prehladih, gripi in alergijah. Več ...

5,98 €

Aqua Maris Strong, pršilo za nos vsebuje blagodejno morsko vodo iz Jadranskega morja bogato s solmi in oligoelementi. V raztopini prisotni oligoelementi imajo pomembno vlogu pri vzdrževanju normalne funkcije nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Hipertonična morska voda iz Jadrana na naraven način odmaši nos pri prehladih, alergijah in gripi. Primeren za odrasle in otroke starejše od 3 let. Varen za uporabo pri nosečnicah.

Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Prehlad, alergija, gripa, operacijski posegi v nosu in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje in otečenost nosne sluznice V takih primerih je prehodnost nosu zmanjšana zaradi česar je onemogočeno pravilno dihanje tako pri otrocih kot pri odraslih.

Aqua Maris® Strong deluje kot naravni dekongestiv (odmaši nos). Hipertonična raztopina z visoko koncentracijo soli zaradi osmotskega gradienta veže odvečno tekočino iz nosne sluznice s čimer zmanjša njeno otekanje in olajša dihanje skozi nos.

Priporočamo osebam z zamašenim nosom in oteženim dihanjem pri:

  • alergijah,
  • prehladih in
  • gripi.

Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji s predpisano terapijo.

Uporaba:

  • Aqua Maris Strong pršilo za nos razpršite 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat dnevno, po potrebi tudi večkrat na dan.
  • Uporabljajte dokler je nos zamašen, nato uporabite Aqua Maris® Classic pršilo za nos (izotonična morska voda) za vzdrževanje vsakodnevne higiene.
  • Pred prvo uporabo odstranite zamašek in pritisnite pršilko 2–3 krat, da se sprosti zrak.
  • Iz higienskih razlogov naj bi en proizvod uporabljala le ena oseba.

Pršilo, 30 ml.

Sestavine: 100% morska voda iz Jadrana.

Lastnosti
Namennahod, prehlad
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Aqua Maris Strong, pršilo za nos
Tvoja ocena