Aqua Maris Classic, pršilo za nos

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Aqua Maris Classic, pršilo za nos

Aqua Maris Classic pršilo za nos vlaži in čisti suh razdražen nos. Izotonična morska voda iz Jadrana bogata s solmi in oligoelementi za dnevno nego in higieno nosu. Več ...

5,77 €

Blagodejna morska voda Jadranskega morja, ki vlaži in čisti suh razdražen nos ter omogoča dolgotrajno negovanje razdražene in suhe nosne sluznice. Primeren je za vsakodnevno uporabo.

Delovanje nosne sluznice in normalno dihanje je odvisno od vlažnosti sluznice. Aqua Maris® Classic vlaži, čisti in obnavlja nosno sluznico.

Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris® Classic pršilo za nos?

Za vzdrževanje vsakodnevne higiene nosu razpršite 1-2 krat v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate večkrat dnevno tekom daljšega obdobja.

Uporaba:

  • Pri suhi in razdraženi nosni sluznici, ki je posledica bivanja v spremenjenih mikroklimatskih pogojih kot je izredno suh zrak (klimatizirani prostori) ali onesnažen zrak, pri naglih temperaturnih spremembah in kakovosti zraka (npr. med potovanji), razpršite Aqua Maris® Classic pršilo za nos 3-4 krat v vsako nosnico, po potrebi tudi večkrat.
  • Pred prvo uporabo odstranite zamašek in pritisnite 2-3 krat na pršilko, da se sprosti zrak.
  • Iz higienskih razlogov je potrebno, da vsak proizvod uporablja le ena oseba.

Pršilo, 30 ml.

 

Sestavine: Izotonična morska voda iz Jadranskega morja je bogata s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalnega delovanja nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Lastnosti
Namennahod, prehlad
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Aqua Maris Classic, pršilo za nos
Tvoja ocena