Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Lertal, pršilo za oči

Lertal, pršilo za oči

Lertal pršilo za oči je medicinski pripomoček, ki lajša simptome draženja oči, preprečuje dehidracijo očesne površine, obnavlja naravno ravnovesje očesne površine in solznega filma, ki je spremenjeno zaradi dejavnikov okolja. Je tudi hitra rešitev za očesne simptome alergijskega konjuktivitisa, suhih razdraženih in rdečih oči. Več ...

8,90 €

Lertal pršilo za oči je medicinski pripomoček, ki lajša simptome draženja oči, preprečuje dehidracijo očesne površine, obnavlja naravno ravnovesje očesne površine in solznega filma, ki je spremenjeno zaradi dejavnikov okolja, kot so klimatske naprave, izpostavljenost vetru, prahu, alergenom, onesnaženje in obremenitev oči zaradi dolgotrajne uporabe kontaktnih leč, računalnikov, slabe razsvetljave.

S svojimi lastnostmi pomirja, osvežuje in vlaži suhe, razdražene in rdeče oči, zato se uporablja kot dodatek k antihistaminski terapiji. Lertal pršilo ima klinično dokazano učinkovitost.

Lertal pršilo za alergijo je sterilna oftalmološka raztopina, ki vsebuje tri naravne spojine z medsebojnim delovanjem, idealna za vnetja oči in alergijski konjuktivitis.

Navodila za uporabo: Pred uporabo si temeljito umijte roke. Trdno držite pršilnik, s palcem ali kazalcem pritisnite nastavek za aplikacijo in razpršite pršilo ter pri tem pazite, da ne zaprete odprtine. Pršilnik hranite približno 10 cm stran od oči. Pršilo nanesite na zaprto oko z močnim pritiskom na pršilnik in pri tem pazite, da raztopino ustrezno razpršite. Pršilo enkrat ali dvakrat razpršite ob vsakokratni uporabi. Priporočljivo je, da pršilo nanesete tri ali štirikrat na dan, 3 ali 4 dni zapored. Pred uporabo izdelka odstranite kontaktne leče.

Opozorila: Pred uporabo preberite priloženo Navodilo za uporabo ker vsebuje za vas pomembne podatke o navodilih za uporabo in pomembne varnostne informacije. Hranite izven dosega otrok.

Sestavine: Per-Lip, natrijev hialuronat, natrijeva sol edetinske kisline, PHMB, makrogol 400, borova kislina, natrijev tetraborat, voda.

Pakiranje: 10 ml

Lastnosti
ProizvajalecBonifar d.o.o., Koprska ulica 108A, Ljubljana, 1000 Ljubljana
Namenalergije, suho oko
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Lertal, pršilo za oči
Tvoja ocena