Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

A. Vogel, kapljice za oči pri alergijah

A. Vogel, kapljice za oči pri alergijah

A.Vogel kapljice za oči pri alergijah so učinkovit medicinski pripomoček za oči. Blagodejno delujejo na razdražene oči, značilne za seneni nahod. Pomagajo pri pordelosti, pekočem občutku in srbenju oči. Uporaba je preprosta, primerne so tudi za nosilce kontaktnih leč. Glavni sestavini sta izvleček kamilice in heilbronska kislina v sterilni raztopini. Več ...

10,94 €
Zaloga:   Na zalogi

A.Vogel kapljice za oči pri alergijah so medicinski pripomoček, ki blagodejno vpliva na težave razdraženih oči, ki spremljajo alergije kot je senen nahod. Kapljice se uporablja za pomiritev pordelosti, pekočega občutka in srbenja oči. Kapljice so enostavne za uporabo in primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Pomembno je, da v času alergij upoštevate še druge preventivne ukrepe za zdrav življenjski slog.

Glavni sestavini sterilne raztopine za oči sta izvleček kamilice in heilbronska kislina.

Pakiranje zadostuje za približno 300 kapljic.

Sterilna tekočina za oči lahko vsebuje sledi soje, brez konzervansov.

Navodila za uporabo: Vsebnik omogoča enostavno uporabo, kapljice z blagodejnim učinkom aplicirajte v notranji kot očesa. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč. Če uporabljate kontaktne leče, jih pred uporabo teh kapljic za oči ni potrebno odstraniti.

Odmerjanje:

Odrasli: V vsako oko do 5-krat na dan - 1-2 kapljici (po potrebi).
Otroci nad 7 let: V vsako oko 1-2 krat dnevno, 1 kapljica. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom.

Opozorila: Pred uporabo preberite priloženo navodilo. Shranjujte pri temperaturi od 8 do 25 °C, izdelek naj bo nedosegljiv otrokom. Po prvem odprtju in aktivaciji vsebnika, so kapljice uporabne še 6 mesecev. Kapljic ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži in vsebniku.

Sestavine: Hialuronska kislina 1 mg/ml, kamilica (Chamomilla recutita), natrijev klorid, borova kislina,  dinatrijev tetraborat dekahidrat, sterilizirana voda.  Lahko vsebujejo sledi soje. Brez konzervansov.  Primerno za vegane.

Pakiranje: 10 ml

Lastnosti
ProizvajalecA.Vogel / Bioforce AG, Grünaustrasse 4, CH-9325 Roggwil, Švica
Blagovna znamkaA.Vogel
Namenalergije, srbenje, za oči
Oblikakapljice
Oddaj svojo oceno artikla
A. Vogel, kapljice za oči pri alergijah
Tvoja ocena