Curaprox 5460 Ultra Soft Fish Summer Edition, paket treh zobnih ščetk

Nega Ustna nega Zobne ščetke Curaprox 5460 Ultra Soft Fish Summer Edition, paket treh zobnih ščetk

Curaprox 5460 Ultra Soft Fish Edition paket treh zobni ščetk je posebna poletna izdaja zobnih ščetk okrašenih z zabavnimi motivi ribic in prozornimi ročaji z bleščicami. Zobne ščetke imajo ultra mehke ščetine, upognjeno majhno glavo za lažje ščetkanje težje dostopnih mest in osemkotno držalo za lažje čiščenje pod kotom 45°. Več ...

14,28 €
Zaloga:   Na zalogi

Curaprox 5460 Ultra Soft Fish Summer Edition zobna ščetka ima 5460 ultra mehkih ščetin Curen, s katerimi boste nežno in učinkovito očistili zobe in najtežje dostopna mesta, tudi na robu med zobmi in dlesnijo, kjer se nabira največ oblog. Zobna ščetka Curaprox 5460 omogoča učinkovito čiščenje, brez da bi obenem poškodovali dlesni. Ima osemkotni ročaj, ki pomaga pri čiščenju pod pravilnim kotom. Curaprox zobne ščetke so odlična izbira za zdrave zobe in dlesni za celotno življenje. So najboljša izbira za čiščenje zob, če imate vnete dlesni ali občutljive zobe.

Pakiranje: paket 3 zobnih ščetk s pokrovčkom (svetla barvna kombinacija, modro-vijolična barvna kombinacija ali oranžno-modra barvna kombinacija).

Opozorilo: Pri spletnem nakupu prejmete naključno barvno kombinacijo. 

Lastnosti
ProizvajalecCuraden AG
Blagovna znamkaCuraprox
Namenčiščenje
Oblikazobna ščetka
Oddaj svojo oceno artikla
Curaprox 5460 Ultra Soft Fish Summer Edition, paket treh zobnih ščetk
Tvoja ocena