Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Curaprox CPS Prime, medzobna ščetka

Nega Ustna nega Zobne ščetke Curaprox CPS Prime, medzobna ščetka

Medzobne ščetke Curaprox CPS Prime so učinkovite, nežne in zapolnijo celoten medzobni prostor brez tveganja poškodb. Več ...

Primerne so za čiščenje najmanjših medzobnih prostorov. Z njihovo redno uporabo lahko preprečimo nastajanje kariesa v medzobnem prostoru, gingvitisa in periodontitisa.

Redna in pravilna uporaba medzobne ščetke Curaprox CPS odpravi vse največje pomanjkljivosti običajne zobne ščetke - še posebej pri odstranjevanju oblog med zobmi - in je najpomembnejši pripomoček pri doseganju čistih zob in svežega daha ter pri preprečevanju obolenj dlesni in parodontalnih bolezni.

Za uporabo so zelo preproste: medzobno ščetko vstavite v medzobni prostor in izvlecite. Zaradi izredno tanke in močne kirurške žice je že samo en premik medzobne oz. interdentalne ščetke v medzobni prostor dovolj.

Pakiranje vsebuje držalo UHS 409 in 5 ščetk. Na voljo je v 5 različnih velikostih: CPS 06, CPS 07, CPS 08, CPS 09 in  CPS 011, poleg tega pa je na voljo še pakiranje, ki vsebuje držalo ter po 1 ščetko vsake velikosti.

Za temeljito čiščenje medzobnih prostorov mora biti medzobna ščetka prave velikosti. S svojimi ščetinami mora zapolniti ves medzobni prostor.

Medzobno ščetko CPS vstavite pravokotno na os držala v prečno odprtino, nato pa jo zasučite v vodoravno lego. Pri tem zasuku boste slišali rahel klik, kar potrjuje, da je ščetka trdno učvrščena.

  • vrh medzobne ščetke nastavimo poševno na dlesen k vhodu v medzobni prostor
  • poiščemo optimalni kot vstavljanja in ščetko potisnemo do polovice
  • nato se ustavimo, ščetko nagnemo k dlesni in jo nežno potisnemo do konca v medzobni prostor

Po uporabi ščetko operite pod tekočo vodo in jo pustite, da se na zraku posuši. Zamenjajte jo z novo po 8–15 dneh.

Ustrezno velikost medzobne ščetke najbolje določi zobozdravnik ali ustni higienik z merilno sondo IAP.

Lastnosti
ProizvajalecCURADEN AG Postfach 1063 CH-6011 Kriens, Švica
Blagovna znamkaCuraprox
Namenčiščenje
Vrstamedzobna ščetka
Oddaj svojo oceno artikla
Curaprox CPS Prime, medzobna ščetka
Tvoja ocena