Arava Odor Eliminator, pena za odstranjevanje neprijetnega vonja za mačke

Dom Domače živali Pripomočki za domače živali Arava Odor Eliminator, pena za odstranjevanje neprijetnega vonja za mačke

Arava Odor Eliminator je pena za odstranjevanje neprijetnega vonja za mačke. Pena vsebuje edinstveno mešanico eteričnih olj, ki zagotavljajo svež in prijeten vonj mačjega kožuha. Več ...

9,31 €

Arava Odor Eliminator je pena namenjena za odstranjevanje neprijetnega vonja za mačke. Neprijeten vonj kožuha odpravlja s pomočjo edinstvene mešanice eteričnih olj, ki zagotavljajo svež in prijeten vonj. Arava Odor Eliminator temeljito in brez truda očisti dlako in pri tem ohranja naravna zaščitna olja, ki varujejo kožo in kožuh. Z dodatno uporabo posebnih balzamov pa se lahko bujnost in navlaženost kožuha še poveča. 

Navodila za uporabo: Dlan napolnite z veliko količino pene in jo vtrite v dlako, tudi po glavi in vratu, pri tem pa se previdno izogibajte uhljev in oči. Za globinsko čiščenje, odstranjevanje neprijetnega vonja in balzamiranje pustite peno delovati 10 minut, v tem času se pena vpije vse do kužuha. Pene ne izpirajte. Kožuh dobro obrišite z vlažno brisačo. Postopek lahko ponavljate po potrebi.

Sestavine Arava Odor Eliminator pene: voda, amonijev lavril sulfat, kokamidopropil betain, kokamid Dea, PEG-150 distearat, PEG-40 hidrogenirano olje ricinusa, BHT, olje bazilike, olje cimeta, olje nageljnovih žbic, olje smole bosvelije, olje ingverja, olje zelene mete, olje dišeče kanange, olje Virginijskega brina, olje grenke pomaranče, olje pačulija, olje navadnega mandlja, sol Mrtvega morja, rokonsal ks4 in  dinatrijeva EDTA.

Pakiranje: 400 ml

Opozorilo: Zaradi večje vsebnosti določenih eteričnih olj uporaba pene pri živalih z resnejšimi dermatološkimi obolenji odsvetujemo!

Lastnosti
ProizvajalecAstraVita
Blagovna znamkaArava
Namennegovanje, za mačke
Oblikapena
Oddaj svojo oceno artikla
Arava Odor Eliminator, pena za odstranjevanje neprijetnega vonja za mačke
Tvoja ocena