Fypryst Combo, kožni nanos za mačke in dihurje

Dom Domače živali Veterinarska zdravila Fypryst Combo, kožni nanos za mačke in dihurje

Fypryst Combo, kožni nanos za mačke in dihurje deluje na uši, klope ter bolhe in njihove razvojne oblike (jajčeca, ličinke in bube). Posebej oblikovana ampula z gladkimi robovi ob nanosu ne povzroči stresa ali poškodbe kože. Več ...

7,53 €
Zaloga:   Na zalogi

Fypryst Combo, kožni nanos za mačke in dihurje deluje na uši, klope ter bolhe in njihove razvojne oblike (jajčeca, ličinke in bube).

Zdravilo je namenjeno mačkam in dihurjem.

Prednost Fyprysta Combo je posebej oblikovana ampula z gladkimi robovi, ki ob nanosu ne povzroči stresa ali poškodbe kože.

Navodila za uporabo: Živali razmaknemo dlako med lopaticama in kožne kapljice nanesemo na suho kožo. Zdravilo se vpije v maščobni sloj kože in razporedi po celotnem telesu živali. Če uporabimo ustrezno količino, zadostuje za 1 mesec. Prednost zdravila Fypryst Combo je kontaktni učinek (zajedavca ubije že stik z učinkovino na dlaki ali koži zdravljene živali), saj znatno zmanjša možnost za prenos bolezni z zajedavca na žival. Živali 2 dni pred nanosom zdravila in 2 dni po nanosu ne kopamo in se z njo ne sprehajamo po dežju, saj to lahko zmanjša učinkovitost zdravila.

Previdnostni ukrepi: Fypryst Combo kožni nanos za mačke in dihurje lahko uporabljamo tudi pri brejih živalih. Uporabljamo ga lahko samo pri psih in mačkah, starejših od 8 tednov in težjih od 1 kg (mačke) oziroma 2 kg (psi), ter pri dihurjih, starejših od 6 mesecev. Pri veterinarju se lahko pozanimamo tudi o zdravilu s fipronilom, ki je v obliki razpršila in je primerno za mladiče od 2. dneva starosti.

Pakiranje: 1 pipeta

Lastnosti
Blagovna znamkaFypryst
Namenzajedavci
Oblikaampule
Oddaj svojo oceno artikla
Fypryst Combo, kožni nanos za mačke in dihurje
Tvoja ocena