NOVO

VonPharma Železo & Vitamin C, kapsule

Prehrana Minerali Železo VonPharma Železo & Vitamin C, kapsule

VonPharma Železo & Vitamin C kapsule vsebujejo železo v obliki kelata, ki zagotavlja izreden učinek brez znanih neželenih učinkov. Vitamin C dodatno poveča absorbcijo železa v telo.     Več ...

14,81 €

VonPharma Železo & Vitamin C vsebuje železo v obliki kelata, ki ne povzroča zaprtja in neželenih učinkov v primerjavi z železom v obliki anorganskih soli. VonPharma Železo & Vitamin C za odrasle je visokokakovostno dopolnilo, ki vsebuje železov bisglicinat. Inovativno obliko železa odlikuje visoka absorbcija ter zelo dobra biorazpoložljivost, kar zagotavlja večjo koncentracijo železa v telesu. in je dokazano prijazno do prebavil. Železov bisglicinat je prijazen do prebavil in ne povzroča zaprtja in slabega okusa. Vitamin C dodatno izboljša absorpcijo železa, zato je pomembno uživanje kombinacije obeh.

Železo ima vlogo pri prenosu kisika v telesu, nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, delitvi celic, delovanju imunskega sistema in pri kognitivnih funkcijah. Prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Izdelek VonPharma Železo & Vitamin C ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Vsebnost:

Vsebnost

1 kapsula

% PDV*

Železo (železov bisglicinat)

50 mg

358%

Vitamin C

180 mg

225%

* priporočen dnevni vnos

Navodilo za uporabo VonPharma Železo & Vitamin C kapsul: 1 kapsula dnevno.

Sestavine: L-askorbinska kislina, železov bisglicinat, sredstva proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid), ovoj kapsule (želatina), barvila (kalcijev karbonat in železov oksid).

Pakiranje: 30 kapsul

Opozorila: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati v suhem prostoru in pri temperaturi 15°C - 25°C, zunaj dosega majhnih otrok.

Lastnosti
ProizvajalecVONpharma
Blagovna znamkaVonpharma
Namenslabokrvnost, utrujenost
Oblikakapsule
Oddaj svojo oceno artikla
VonPharma Železo & Vitamin C, kapsule
Tvoja ocena