Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

TePe, gingivalni gel

Nega Ustna nega Ostalo TePe, gingivalni gel

TePe, gingivalni gel vsebuje klorheksidin in nudi učinkovito zaščito pred plakom in vnetjem dlesni, fluorid pa okrepi zobno sklenino in pomaga preprečevati karies. Gel ima osvežujoč okus mentola. Prilagojen je za uporabo z medzobnimi ščetkami TePe. Za boljšo učinkovitost ga ne uporabljajte takoj po ščetkanju zob   Več ...

8,98 €
Zaloga:   Na zalogi

TePe, gingivalni gel vsebuje klorheksidin in nudi učinkovito zaščito pred plakom in vnetjem dlesni, fluorid pa okrepi zobno sklenino in pomaga preprečevati karies. Gel ima osvežujoč okus mentola. Prilagojen je za uporabo z medzobnimi ščetkami TePe. Za boljšo učinkovitost ga ne uporabljajte takoj po ščetkanju zob.

Ne vsebuje alkohola in abrazivov.

Navodila za uporabo: Kanite kapljico gela na interdentalno ščetko ali uporabite pokrovček stekleničke kot skodelico za pomakanje ščetke v gel. Ne izpirajte.

Sestavine (INCI): voda, xylitol, glycerol, propilen glikol, hidroksietilceluloza, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje, klorheksidin diglukonat, aroma (mint), natrijev acesulfam, natrijev fluorid, kalijev acesulfam, limonene, citronska kislina, 1500 ppm fluorid.

Pakiranje: 20 ml

Lastnosti
ProizvajalecTePe, Bronsåldersgatan 5, SE-213 76 Malmö, Švedska
Blagovna znamkaTepe
Vrstamedzobna ščetka, paket
Oddaj svojo oceno artikla
TePe, gingivalni gel
Tvoja ocena