Stada ViruProtect, pršilo za usta proti prehladu

Nega Ustna nega Ostalo Stada ViruProtect, pršilo za usta proti prehladu

Stada ViruProtect pršilo ščiti pred virusi prehlada. Lahko pomaga skrajšati trajanje prehlada, če se ga uporabi v zgodnji fazi okužbe. Lajša simptome prehlada in blaži boleče grlo. Več ...

19,98 €

Stada ViruProtect je pršilo za usta proti prehladu. Je enostaven za uporabo in začne hitro delovati. Vsebuje dve glavni sestavini, glicerol in tripsin iz trske, ki skupaj zagotavljata učinkovito pregrado pred virusi prehlada. Glicerol ustvari osmotsko aktivno prehodno pregrado, ki ujame viruse. Tripsin pa zavira sposobnost virusov za vezavo in s tem deaktivira njihovo zmožnost okužbe celic. Stada ViruProtect z ustvarjeno pregrado ščiti ustno votlino in grlo. Izdelan je za zdravljenje in lajšanje simptomov prehlada. Se uporablja pri izpostavljenosti virusom prehlada ali zgodaj ob pojavu simptomov prehlada. Blaži boleče grlo. Izdelek je primeren za odrasle in otroke, starejše od 4 let.

Navodila za uporabo: Odprite usta in pršilko usmerite proti grlu, pritisnite na pršilko in 2-krat razpršite (en odmerek). Uporablja se lahko na vsaki 2 uri do 6-krat na dan v času izpostavljenosti virusom prehlada.

Sestavine: Raztopina izdelka tada ViruProtect vsebuje glicerol, vodo, naravni encim - tripsin iz trske, etanol (< 1 %), kalcijev klorid, trometamol in mentol. Raztopina je brez sladkorja in ne vsebuje konzervansov, glutena ali laktoze.

Pakiranje: 20 ml

 

Lastnosti
ProizvajalecStada
Namennahod, prehlad
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Stada ViruProtect, pršilo za usta proti prehladu
Tvoja ocena