Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Salvit Omega-Vit D, kapljice

Salvit Omega-Vit D, kapljice

Salvit Omega-Vit D kapljice so prehransko dopolnilo s prijetnim mlečnim okusom za dojenčke in otroke z DHK iz olja mikroalge in vitaminom D. Več ...

14,68 €

Salvit Omega-Vit D kapljice so prehransko dopolnilo s prijetnim mlečnim okusom za dojenčke in otroke z DHA in vitaminom D. Salvit Omega-Vit D vsebuje dokozaheksaenojsko kislino (DHK) iz olja mikroalge in vitamin D.

Vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok. Vitamin D je v maščobi topen vitamin, ki ima pomembno vlogo pri razvoju kosti in zob ter pri delovanju imunskega sistema. Med drugim povečuje zmožnost tankega črevesja, da lahko učinkovito absorbira kalcij iz prehrane.

Vsebnost Salvit Omega-Vit D kapljic:

 

V 0,5 ml

DHK

20 mg

Vitamin D3

10 mcg (400 I.E)*

*200% PDV** za odrasle, 50% PDV** za otroke od 1 do 3 let
**PDV-priporočen dnevni vnos

Navodilo za uporabo Salvit Omega-Vit D kapljic: Jemlje se 0,5 ml (volumen je označen na kapalki, ki je priložena izdelku) enkrat dnevno, ne glede na obrok.

Sestavine: Sončnično olje; olje iz mikroalge Ulkenia sp. kot vir dokozaheksaenojske kisline; aroma; antioksidant: izvleček, bogat s tokoferolom; vitami D (kot holekalciferol); izvleček lista rožmarina (Rosemarinus officinalis)

Pakiranje: 15 ml

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Shranjevanje nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in temnem mestu, na temperaturi do 25°C. Podprtju izdelek dobro zapreti in shraniti v hladilniku. Porabiti v 30 dneh od odprtja. V primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim osebjem.

Lastnosti
ProizvajalecSalvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana
Blagovna znamkaSalvit
Namenodpornost
Oblikakapljice
VsebnostDHA, vitamin D
Količina450 ml
Oddaj svojo oceno artikla
Salvit Omega-Vit D, kapljice
Tvoja ocena