Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Podpatelarni trak

Podpatelarni trak stabilizira in omeji drsenje in odstopanje pogačice iz svoje lege. Več ...

17,29 €

Trenutno ni dobavljivo

Podpatelarni trak odpravlja odvečni pritisk na patelarno vez pod pogačico, pomaga olajšati bolečine v sprednjem delu kolena in izniči opazne posledice omejene mobilnosti.

Ozka opornica je anatomsko oblikovana in se jo namesti tik pod pogačico. Poseben funkcionalen element s štirimi mehkimi pritisnimi točkami, je vstavljen pod tkani material. Te točke pritiskajo na ciljno območje okoli patelarne vezi, kar zagotavlja olajšanje. Vsaka pritisna točka ima manjše izboklinice, ki zagotavljajo blagodejno masažni učinek med gibanjem. Dve notranji točki pritiska vodita in podpirata vez med obremenitvijo. Zunanje točke pritiska povečajo zaznavanje dražljajev v okolici in povečajo funkcijo kolena preko številnih vplivov, vključno s hitrejšo aktivacijo mišic.

Mehko tkani material opornice GenuPoint je raztegljiv samo v eno smer, kar omogoča držanje pogačice v varnem položaju med upogibom noge in dobro prileganje. Opornico lahko prilagodite (zategnete) s pomočjo Velcro trakov na obeh straneh, tako si individualno nastavite kompresijo, medtem ko je pripomoček nameščen.

INDIKACIJE

  • Tendinitis patelarne vezi
  • Chondropatija pogačice
  • Notranja bolečina v kolenu

Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z diplomiranim inženirjem ortotike in protetike v naši lekarni. Inženir vam pomaga izbrati primeren pripomoček in vam posreduje natančna navodila o uporabi ter svetuje obravnavo v okviru rehabilitacijskega tima.

Lastnosti
ProizvajalecSporlastic, Weberstr. 1 72622 Nürtingen, Nemčija
Blagovna znamkaSporlastic
Mesto uporabepogačica
Vrstatrak
Oddaj svojo oceno artikla
Podpatelarni trak
Tvoja ocena