Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Nodol obliži

Nodol obliži

Nodol obliže uporabljamo pri vnetjih, poškodbah, preobremenitvah in bolečinah v križu, vratu, ramenih in mišicah. Več ...

od 16,38 €
Na voljo samo še %1
SKU
g258769

Nodol obliži izkoriščajo sinergično delovanje naravnih sestavin. Posebna tehnologija izdelave z enakomernim in podaljšanim sproščanjem naravnih aktivnih sestavin zagotavlja 24 urno delovanje.

Nodol obliže uporabljamo pri vnetjih, poškodbah, preobremenitvah in bolečinah v križu, vratu, ramenih in mišicah. Primerni so za odrasle in mladostnike od 12. leta dalje, aktivne športnike in rekreativce.

Sestava:

Aktivne snovi:

  • kafra
  • izvleček arnike (Arnica montana)
  • eterično olje sivke (Lavandula angustifolia)
  • dimetilsulfon (metilsulfonilmetan, MSM)
  • izvleček vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens)
  • izvleček vrbe (Salix alba)

Pomožne snovi: akrilatni kopolimer, polisorbat 80, eterično olje pomarančevca (Citrus aurantium var. amara)

Kafra je monoterpen, ki se nahaja v lesu in skorji kafrovca. Lokalno deluje protibolečinsko in protirevmatično ter pospešuje prekrvavljenost.

Arnika vsebuje seskviterpenske laktone, zlasti helenalin in arnifolin, ki delujejo močno protivnetno in antiseptično ter spodbujajo tudi delovanje krvnega obtoka. Poleg tega vsebuje še monoterpene, seskviterpene, ter flavonske in flavonolne glikozide. Zunanje se uporablja pri revmatičnih težavah, udarninah, zmečkaninah, izvinih in izpahih.

Sivka vsebuje eterična olja, ki vsebuje linalilacetat in linalool ter majhne količine monoterpenov, kot so borneol, izoborneol, cineol in kafra. Deluje pomirjujoče.

Dimetilsulfon (metilsulfonilmetan, MSM) deluje protivnetno in analgetično pri preobremenitvah, vnetjih ter degenerativnih spremembah sklepov. Najpogosteje se uporablja v kombinaciji z glukozaminom in/ali hondroitinom za preprečevanje in zdravljenje osteoartritisa.

Vražji krempelj vsebuje  iridoide, med katerimi sta najpomembnejša harpagozid in prokumbid. Pri revmatičnih boleznih zmanjšujejo vnetje in bolečine.

Vrba vsebuje salicin in njegove derivati ter salicilni alkohol in njegove glikozidi. Iz salicina in njegovih derivatov nastaja salicilna kislina, ki deluje protivnetno. Zunanje se uporablja pri sklepnem in mišičnem revmatizmu.

Uporaba: Pretrgajte in odprite vrečko vzdolž oznake ter vzemite obliž. Odstranite zaščitno prozorno folijo. Obliž nalepite na želeno mesto. Vrečko s preostalimi obliži dobro zaprite. Obliž pustite delovati 24 ur, nato ga zamenjajte z novim. Če potrebujete manjšo velikost, lahko obliž obrežete s škarjami.

Količina: 5 ali 10 obližev

Lastnosti
ProizvajalecESI s.p.a., Corso Ferrari 74/6, 17011 Albisola Superiore (SV), Italija
Blagovna znamkaNodol
Mesto uporabehrbet, noge, roke
Namenbolečine v mišicah, bolečine v sklepih, poškodba, vnetje
Vrstaobliži
Oddaj svojo oceno artikla
Nodol obliži
Tvoja ocena