Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

NADH Original Instant Power, lingvalete

NADH Original Instant Power, lingvalete

NADH Original Instant Power lingvalete vsebujejo stabiliziran Naraven Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid (reduciran koencim 1), pridobljen iz kvasovk po patentirani formuli, ki zagotavlja biodostopnost. NADH je ključni koencim v več kot 1.000 presnovnih procesih v telesu. Primeren je za vegane in ne vsebuje nedovoljenih doping snovi. Več ...

49,89 €

Rok dobave 1 dan

NADH Original Instant Power lingvalete vsebujejo naraven, stabiliziran Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid (reduciran koencim 1), proizveden po patentirani formuli, ki velja za edino stabilizirano in biodostopno NADH formulacijo.

NADH Original Instant Power lingvalete vsebujejo NADH naravnega izvora (pridobljeno iz kvasovk) in tudi telesu lastna substanca.

NADH – Koencim 1 je najpomembnejši koencim v telesu, ki sodeluje v več kot 1.000 presnovnih procesih.

NADH Original Instant Power lingvalete so brez sladkorja, kofeina, kvasa, mleka, konzervansov, umetnih barvil in arom.

Naraven izdelek, primerno za vegane, ki ne vsebuje nedovoljenih doping snovi!

Navodila za uporabo: 1-2 lingvaleti dnevno, raztopiti pod jezikom. Lingvalete se lahko zaužijejo kadarkoli – najbolje v jutranjem/dopoldanskem času, pred obroki.

Odmerjanje: 1 – 2 lingvaleti dnevno

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja.

Vsebnost:

Sestavine:

V 1 lingvaleti

% PDV/RDA

NADH (Koencim 1) 

20 mg

 

Biotin

20 µg

40%

Sestavine: manitol (sladilo), NADH (koencim 1), natrijev karbonat (sredstvo za uravnavanje kislosti), hidroksi propil metil celuloza (stabilizator), naravna sadna aroma, biotin

Pakiranje: 30 lingvalet

Lastnosti
ProizvajalecEubioma d.o.o, Rovte 8, 4244 Podnart
Blagovna znamkaNADH
Mesto uporabedlesni
Namenvitalnost
Oblikalak
Oddaj svojo oceno artikla
NADH Original Instant Power, lingvalete
Tvoja ocena