LRP Anthelios Baby ZF50+, mleko za občutljivo kožo dojenčkov

Nega Zaščitna nega Kreme za sončenje LRP Anthelios Baby ZF50+, mleko za občutljivo kožo dojenčkov

LRP Anthelios Dermo-Pediatrics mleko za občutljivo kožo dojenčkov ZF 50+ z zelo visoko zaščito obraza in telesa dojenčkov.

 

13,72 €
Zaloga:   Na zalogi

Primerno je za zaščito občutljive ali k atopiji nagnjene kože dojenčkov. Za uporabo od 6. meseca starosti.

Formula, posebej oblikovana za dojenčke. Optimalna UVB zaščita SPF 50+ in UVA zaščita, ki sta strožji od evropskih priporočil (v zvezi z zaščito pred soncem), zahvaljujoč patentiranemu in fotostabilnemu filtrirnemu sistemu. Formula v skladu s kožo dojenčkov: razvita z uporabo ravno pravšnjih odmerkov sestavin, ki so skrbno izbrane zaradi svoje varnosti. Obogatena z naravno pridobljenim karitejevim maslom, ki vlaži in pomirja kožo.

Nežna in prijetna žametna tekstura. Hipoalergeno. Preizkušeno pod nadzorom dermatologov in pediatrov.

Uporaba: Dojenčkov in otrok ne izpostavljajte neposrednemu soncu. Dobro jih zaščitite s kapo, majico in sončnimi očali. Tudi posredno izpostavljanje soncu je lahko nevarno. Zaščitna sredstva ne zagotavljajo 100-odstotne zaščite. Izdelek nanesite tik pred odhodom od doma na nepokrite dele telesa dojenčka. Nanos izdelka ponavljajte pogosto in v bogati količini, da ohranite zaščito, še posebej po znojenju. Izogibajte se področja okrog oči. V primeru stika z očmi, nemudoma in temeljito sperite z vodo.  Izogibajte se stika s tkaninami.

Mleko, 50 ml.

Lastnosti
ProizvajalecLa Roche Posay
Blagovna znamkaAnthelios
Mesto uporabeobraz, telo
Namenobčutljiva koža
Oblikamleko
Oddaj svojo oceno artikla
LRP Anthelios Baby ZF50+, mleko za občutljivo kožo dojenčkov
Tvoja ocena