Gengigel, raztopina

Nega Ustna nega Ostalo Gengigel, raztopina

Gengigel v obliki raztopine za izpiranje ust je primeren za ohranjanje zdravja v ustni votlini, zato je raztopino priporočljivo uporabljati kot del vsakodnevne ustne higiene. Več ...

13,95 €
Zaloga:   Na zalogi

Učinkovita, praktična in varna ustna voda deluje enakomerno na celotni površini ustne sluznice. Gengigel je primerna pomoč pri:

  • gingivitisu (vnete in krvaveče dlesni),
  • parodontitisu (žepki v dlesnih),
  • poškodovanih dlesnih zaradi različnih posegov (abrazija, puljenje zob, čiščenje obzobnih žepkov ipd.),
  • vzdraženih ustnih tkivih zaradi zobnih protez in ortodontskih aparatov.

Gengigel je medicinski pripomoček na osnovi hialuronske kisline, pridobljene s patentiranim biotehnološkim procesom, ki zagotavlja visoko kakovost in čistost hialuronske kisline. Formulacija hialuronske kisline, ki se nahaja v Gengigelu, je enaka tisti, ki se naravno nahaja v zdravih dlesnih.

Vse oblike Gengigela imajo zaradi vsebnosti hialuronske kisline pomembne lastnosti:

  • zmanjšujejo krvavenje,
  • pospešujejo regeneracijo dlesni,
  • ščitijo sluznico pred okužbami,
  • zmanjšujejo oteklino.

Gengigel je popolnoma varen za uporabo in ga lahko uporablja vsakdo. Gengigel nima kontraindikacij, neželenih učinkov in interakcij z drugimi zdravili. Še posebej pomemben je za ljudi s povečano potrebo po hialuronski kislini, kot so; nosečnice, diabetiki, starejši ljudje, otroci in kadilci.

Uporaba: V priložen lonček odmerimo priporočeno količino raztopine, 1 do 2 minuti izpiramo ustno votlino, nato pa raztopino izpljunemo. Gengigel raztopino lahko uporabljamo preventivno kot del vsakodnevne ustne higiene, in sicer 2- do 3-krat na dan. V primeru bolezni dlesni je ustno votlino treba izpirati 3- do 5-krat na dan vsaj 3 do 4 tedne, oziroma dokler ne izginejo vsi simptomi.

Plastenka, 150 ml.

Lastnosti
ProizvajalecRicerfarma
Blagovna znamkaGengigel
Mesto uporabedlesni, zobje
Namenbolečine, rane, razjeda
Vrstaraztopina
Vsebnosthialuronska kislina
Oddaj svojo oceno artikla
Gengigel, raztopina
Tvoja ocena