Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Flexofytol Forte, filmsko obložene tablet

Flexofytol Forte, filmsko obložene tablet

Flexofytol Forte filmsko obložene tablete so prehransko dopolnilo, ki vsebuje edinstven izvleček kurkume, bosvelije in vitamina D. Kurkumin je glavna aktivna spojina v kurkumi, ki ima močne antioksidativne lastnosti in tako sodeluje v boju proti prostim radikalom. Vitamin D prispeva k delovanju mišic ter k ohranjanju zdravih kosti. Več ...

22,98 €
Zaloga:   Na zalogi

Flexofytol Forte filmsko obložene tablete so prehransko dopolnilo, ki vsebuje edinstven izvleček kurkume, bosvelije in vitamina D.

Kurkumin je tisto, kar daje kurkumi svojo značilno rumeno barvo. Zaradi tega se pogosto uporablja kot naravno barvilo v živilih. Je glavna aktivna spojina v kurkumi, ki ima močne antioksidativne lastnosti in tako sodeluje v boju proti prostim radikalom.

Vitamin D prispeva k delovanju mišic ter k ohranjanju zdravih kosti.

Navodila za uporabo: Zaužijte s kozarcem vode. Flexofytol Forte ni potrebno zaužiti s hrano.  Za najboljše rezultate je prehransko dopolnilo Flexofytol Forte priporočljivo uporabljati dlje časa.

Odmerjanje: Začetni odmerek za starejše od 18 let je 1 tableta zjutraj in 1 tableta zvečer. Vzdrževalni odmerek pa 1 tableta zjutraj.

Opozorila: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne uporabljati med nosečnostjo in dojenjem. Ne uporabljati, če imate zaporo žolčevoda. Pred uporabo v kombinaciji z antikoagulanti, se posvetujte z zdravnikom. Flexofytol FORTE ni priporočljiv za uporabo pri otrocih, mlajših od 18 let.Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja.

Vsebnost:

Sestavine

1 tableta

*PDV%

2 tableti

*PDV%

Standardiziran suhi izvleček kurkume (Curcuma longa)

237 mg

 

474 mg

 

-          Od tega kurkuma

200 mg

 

400 mg

 

Oljna smola bosvelije (Boswellia serrata) standardizirana na 65% bosveljskih kislin

51 mg

 

102 mg

 

Vitamin D (holekalciferol)

3 µg

60%

6 µg

120%

*PDV% = priporočen dnevni vnos

Sestavine (v eni tableti): kolagen hidrolizat (goveji), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, standardiziran suhi izvleček kurkume (Curcuma longa) 237 mg (vsebuje 200 mg kurkumina), stabilizator: glicerol, oljna smola bosvelije (Boswellia serrata) 51 mg, standardizirana na 65 % bosvelijskih kislin, škrob, nosilec: zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza, sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, smukec, magnezijeve soli maščobnih kislin, holekalciferol (Vitamin D) 3 μg (dve tableti = 6 μg ali 120 % priporočenega dnevnega vnosa (PDV)), sredstva za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza, hidroksipropil celuloza, barvilo: železovi oksidi in hidroksidi.

Pakiranje: 28 filmsko obloženih tablet.  Neto količina: 33,8 g (28 tablet x 1207 mg)

Lastnosti
ProizvajalecTilman SA, ZI SUD, 15, B-53377 Baillonville, Belgija
Blagovna znamkaFlexofytol
Namenbolečine v mišicah, bolečine v sklepih
Oblikatablete
Oddaj svojo oceno artikla
Flexofytol Forte, filmsko obložene tablet
Tvoja ocena