Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Curasept Biosmalto Kid, zobna ščetka za otroke od 3 do 6 let

Curasept Biosmalto Kid, zobna ščetka za otroke od 3 do 6 let

Curasept Biosmalto Kid zobna ščetka za otroke od 3 do 6 let ima mehke in upogljive ščetine, ki učinkovito odstranjujejo zobne obloge in hkrati ščitijo dlesen. Ščetka ima majhno zaobljeno glavo, ki doseže vsak del ust ter obarvano gumo na držalu, ki otroku omogoča pravilen oprijem. Več ...

5,00 €

Curasept Biosmalto Kid zobna ščetka za otroke od 3 do 6 let ima izredno mehke in upogljive ščetine, ki se prilagodijo vsakemu zobu, obenem pa so goste, kar zagotavlja učinkovito odstranjevanje zobnih oblog. Veliko število mehkih ščetin deluje ob čiščenju čvrsto in blago.

Zobna ščetka Biosmalto ima tudi majhno in zaobljeno glavo, ki doseže vsak kotiček v ustih, preprečuje poškodbe dlesni ter olajša rokovanje. Zagotavlja natančno, nežno in učinkovito ščetkanje, z ergonomsko gumiranim držalom pa omogoča pravilno namestitev zobne ščetke, boljši oprijem in kontrolo med ščetkanjem.

Zobne ščetke Curasept Soft s tehnologijo Soft Touch System odstranjujejo in razbijajo strukturo zobnih oblog precej učinkoviteje kot klasične zobne ščetke.

Pakiranje: 1 zobna ščetka

Opomnik: Pri spletnem naročilu prejmete naključno barvno variacijo. 

Lastnosti
ProizvajalecCurasept S.p.A., Via G. Parini, 19, 21047 Saronno (VA), Italija
Blagovna znamkaCurasept
Mesto uporabezobje
Namenčiščenje, umivanje, za otroke
Oblikazobna ščetka
Oddaj svojo oceno artikla
Curasept Biosmalto Kid, zobna ščetka za otroke od 3 do 6 let
Tvoja ocena