Canestest, palčka za testiranje vaginalnih okužb

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Canestest, palčka za testiranje vaginalnih okužb
Canestest je priročen izdelek za samotestiranje, s pomočjo katerega lahko določite, ali trpite za glivično okužbo nožnice ali bakterijsko vaginozo, pomaga pa vam tudi pri izbiri ustreznega zdravljenja.
10,96 €
Zaloga:   Na zalogi

S testom boste znova pridobili nadzor nad svojim intimnim zdravjem – test se ponaša s skoraj 90-odstotno natančnostjo in vam vzame zgolj 10 sekund2. Test je na voljo v obliki preproste in priročne paličice, ki spremeni barvo ter vam pomaga razumeti vrsto vaginalne okužbe. S pomočjo testa in vaših simptomov boste vašo okužbo lahko diagnosticirali.

Kako deluje Canestest?

pH-vrednost v vaši nožnici je navadno kisla – tako se ohranja primerno ravnovesje med dobrimi in slabimi bakterijami v zdravi nožnici. Vsaka sprememba pH-vrednosti v nožnici lahko povzroči vaginalne okužbe, kot je bakterijska vaginoza. Canestest pokaže, ali se je pH-ravnovesje v vaši nožnici spremenilo, ter vam pomaga s pomočjo vaših simptomov, razumeti vrsto vaginalne okužbe, za katero najverjetneje trpite. Višja pH-vrednost v nožnici pomeni, da imate verjetno bakterijsko vaginozo ali trihomonozo, medtem ko normalna pH-vrednost lahko pomeni, da imate glivično okužbo nožnice. Natančnost testa Canestest je skoraj 90 %.

Kako uporabljamo Canestest?

Canestest je zelo preprost za uporabo doma, saj je njegova uporaba podobna vstavljanju tampona. Pri tem vam ne bi smelo biti neudobno. Da bodo rezultati čim bolj zanesljivi, testa Canestest ne uporabite manj kot en dan pred menstruacijo ali po njej. Prav tako ga ne uporabite, če ste opazili znake menstruacije ali krvavenja iz nožnice. Uporabite ga lahko šele 12 ur po spolnem odnosu ali vaginalnem prhanju.

Navodila:

  1. Odvijte paličico Canestest (zagotovite, da se s konico paličice ne boste ničesar dotaknili, preden jo vstavite v nožnico).
  2. Sramne ustnice morate razpreti tako, da je nožnica izpostavljena.
  3. Paličico primite za ročaj, vstavite rumeno konico v nožnico in jo zavrtite ter nato izvlecite.
  4. Po 10 sekundah preverite, ali je barva konice paličice Canestest ostala nespremenjena ali pa se je obarvala modro ali zeleno.

Pomnite, da Canestest v naslednjih primerih ne zagotavlja natančne diagnoze:

  • Manj kot en dan pred menstruacijo ali po njej
  • Če se pojavljajo znaki, da ste dobili menstruacijo, ali znaki krvavenja iz nožnice
  • Če je preteklo manj kot 12 ur od spolnega odnosa

Če ste noseči in paličica Canestest spremeni barvo, je to lahko znak odtekanja plodovnice, pri čemer se nemudoma posvetujte z zdravnikom.

Če ste negotovi glede rezultatov in niste prepričani glede ustreznega zdravljenja se posvetujte z vašim zdravnikom glede zdravljenja.

 

Pakiranje, 1 testna palčka.

Lastnosti
Blagovna znamkaCanesbalance
Namenvnetje nožnice
Oblikastik
Oddaj svojo oceno artikla
Canestest, palčka za testiranje vaginalnih okužb
Tvoja ocena