Canesbalance, vaginalni gel

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Canesbalance, vaginalni gel

Gel Canesbalance klinično dokazano zdravi simptome bakterijske vaginoze, tako da obnovi normalno pH-vrednost in vaginalno floro. Več ...

13,69 €

Gel Canesbalance vsebuje mlečno kislino, ki nevtralizira neprijeten vonj in znova vzpostavi normalno pH-vrednost v nožnici. Vsebuje tudi glikogen, ki zagotavlja hranila mlečnokislinskim bakterijam in podpira njihovo rast. Če je raven pH-vrednosti in hranil normalna, mlečnokislinske bakterije, ki ščitijo nožnico, rastejo in obnavljajo naravno ravnovesje v nožnici.

Kdaj uporabiti gel Canesbalance?

Gel Canesbalance odpravlja neprijeten vonj, povečan izcedek in nelagodje ter znova vzpostavi normalno pH-vrednost.
 
Canesbalance gel je klinično preizkušen
Klinična testiranja so pokazala, da je formulacija gela Canesbalance varna in učinkovita. S ponovno vzpostavitvijo ravnovesja pH-vrednosti, gel odpravlja neprijeten vonj in povečan izcedek, zavira rast neugodnih bakterij in podpira koristne bakterije (Lactobacillus), s čimer obnovi naravno okolje.
 
Gel Canesbalance je varen za uporabo
Canesbalance gel je na voljo v higieničnih tubah za enkratno uporabo. Lahko se uporablja med nosečnostjo in menstruacijo. Če pa menite, da se je med nosečnostjo pojavila vaginalna okužba, se posvetujte s svojim zdravnikom. Gel Canesbalance lahko povzroči rahlo zbadanje pri vaginalnih glivičnih okužbah ali če so prisotne drobne razpoke v vaginalnem tkivu. Ta pojav je zgolj začasen in bo izzvenel. Če ste v skrbeh, se posvetujte z zdravstvenim osebjem.
 
Kdaj morate obiskati svojega zdravnika?
Obrnite se na svojega zdravnika, če se simptomi poslabšajo, občutite bolečino, če nelagodje ne pojenja, če je v izcedku prisotna kri ali je izcedek prisoten med menopavzo. Če menite, da se je med nosečnostjo pojavila vaginalna okužba, se posvetujte s svojim zdravnikom. Če po pravilni uporabi gela Canesbalance simptomi ne pojenjajo, se nemudoma posvetujte s svojim zdravnikom. Za diagnozo bakterijske vaginoze se posvetujte s svojim zdravnikom.

Pakiranje, 7 x 5 ml.

Lastnosti
Blagovna znamkaCanesbalance
Namensrbenje, vnetje nožnice
Oblikagel
Oddaj svojo oceno artikla
Canesbalance, vaginalni gel
Tvoja ocena