Bambo Nature Pants, hlačne plenice

Otrok in mama Previjanje Plenice in podloge Bambo Nature Pants, hlačne plenice

Hlačne plenice Bambo Nature za enkratno uporabo so udobne in vpojne. Lastnosti so enake kot pri običajnih pleničkah Bambo Nature, imajo pa dodatno prednost, da si jih otrok lahko sam sleče in obleče. Več ...

7,03 €
Prilagodite Bambo Nature Pants, hlačne plenice

* Obvezna polja

Zaloga: Na zalogi
SKU
b566896
Vaša prilagoditev
Bambo Nature Pants, hlačne plenice
Bambo Nature Pants, hlačne plenice

Na zalogi

7,03 €

Povzetek

  Hlačne plenice Bambo Nature Pants za enkratno uporabo so udobne in vpojne. Lastnosti so enake kot pri običajnih pleničkah Bambo Nature, imajo pa dodatno prednost. Hlačne pleničke so idealna izbira pri odvajanju od pleničk in privajanju na kahlico oz. stranišče. Otrok si hlačke namreč enostavno sleče kot spodnje perilo in jih brez težav zopet obleče. Hlačke se lahko slečejo ali pa ob straneh enostavno strgajo, da ob odstranitvi le-teh ne umažemo oblačil.

  Bambo Nature Pants otroške plenice se prilegajo in imajo super vpojno jedro z ultra vpojnimi kanalčki kar zagotavlja, da bo koža dojenčka ostala suha. To pripomore k preprečevanju pleničnega izpuščaja in večjemu udobju. V ta namen ima plenička mehak in prijeten tudi hrbtni del pleničke.

  Dodan indikator vlažnosti spremeni barvo, ko je plenička mokra in jo je potrebno zamenjati. Elastičen pas in odprtine za nogice, ki ne vsebujejo lateksa poskrbijo, da plenička ostane na mestu in otroka ne ovira pri gibanju. Tako bo vaš otrok lahko ves dan brez težav brcal, se plazil, premikal in raziskoval. Poudariti je treba, da imajo Bambo Nature Pants otroške plenice zaščito pred iztekanjem ter, da so zračne, kar pomeni, da obenem diha tudi otroška ritka.

  Bambo Nature otroške plenice so prijazne do dojenčkove kože in okolja o čemer govori dejstvo, da ne vsebujejo škodljivih kemikalij, losjonov, parfumov, parabenov in konzervansov.

  Lastnosti pleničk Bambo Nature Pants so:

  • Mehkoba: Otroške Pleničke Bambo Nature Pants so sedaj nadgrajene s še bolj mehkim zadnjim delom, ki je podoben tekstilu in vrhnjo plastjo, zaradi česar dojenček svojo pleničko na svoji koži občuti kot lahko oblačilo.
  • Tankost: Pleničke Bambo Nature Pants so tanjše kot kdajkoli prej.
  • Odlično prileganje telesu: Pleničke Bambo Nature Pants so oblikovane tako, da se odlično prilegajo dojenčkovemu telesu. To zmanjša tveganje iztekanja, obenem pa poveča udobnost pri nošenju; dojenčka torej podpira pri še večjem svobodnem gibanju.
  • Fleksibilni stranski predeli.
  • Hrbtna plast, podobna tekstilu, omogoča dihanje.
  • Odlična vpojnost in vrhunski sistem suhega občutka, ki zagotavlja hitro vpijanje tekočine in suho površino.

  Velikosti:

  Hlačne pleničke Bambo Nature Pants 4 prepoznate po nežnem motivu navihanega ježka, ki krasi tako pakiranje kot tudi pleničko samo.

  Hlačne pleničke Bambo Nature Pants 5 prepoznate po nežnem motivu lisičke zvitorepke, ki krasi tako pakiranje kot tudi pleničko samo.

  Hlačne pleničke Bambo Nature Pants 6 prepoznate po nežnem motivu sovice okice, ki krasi tako pakiranje kot tudi pleničko samo.

  Velikost

  Teža otroka

  Št. kosov v pakiranju

  Opombe

  4 (L)

  7-14 kg

  20

  Trenutno ni na voljo.

  5 (XL)

  12-18 kg

  19

   

  6 (XXL)

  18+ kg

  18

   

   

  Lastnosti
  ProizvajalecAbena
  Blagovna znamkaBambo Nature
  Namenza dojenčke, za otroke
  Vrstaplenice
  Oddaj svojo oceno artikla
  Bambo Nature Pants, hlačne plenice
  Tvoja ocena