Bambo Nature, otroške plenice

Otrok in mama Previjanje Plenice in podloge Bambo Nature, otroške plenice

Bambo Nature otroške plenice se prilegajo in imajo super vpojno jedro z ultra vpojnimi kanalčki kar zagotavlja, da bo koža dojenčka ostala suha. To pripomore k preprečevanju pleničnega izpuščaja in večjemu udobju.  Več ...

6,16 € Redna cena 6,60 €
Prilagodite Bambo Nature, otroške plenice

* Obvezna polja

Zaloga: Na zalogi
SKU
b393949
Vaša prilagoditev
Bambo Nature, otroške plenice
Bambo Nature, otroške plenice

Na zalogi

6,16 €

Povzetek

  Bambo Nature otroške plenice se prilegajo in imajo super vpojno jedro z ultra vpojnimi kanalčki kar zagotavlja, da bo koža dojenčka ostala suha. To pripomore k preprečevanju pleničnega izpuščaja in večjemu udobju. V ta namen ima plenička mehak in prijeten tudi hrbtni del pleničke.

  Dodan indikator vlažnosti spremeni barvo, ko je plenička mokra in jo je potrebno zamenjati. Elastičen pas in odprtine za nogice, ki ne vsebujejo lateksa poskrbijo, da plenička ostane na mestu in otroka ne ovira pri gibanju. Tako bo vaš otrok lahko ves dan brez težav brcal, se plazil, premikal in raziskoval. Poudariti je treba, da imajo Bambo Nature otroške plenice zaščito pred iztekanjem ter, da so zračne, kar pomeni, da obenem diha tudi otroška ritka.

  Bambo Nature otroške plenice so prijazne do dojenčkove kože in okolja o čemer govori dejstvo, da ne vsebujejo škodljivih kemikalij, losjonov, parfumov, parabenov in konzervansov.

  Lastnosti pleničk Bambo Nature so:

  • Mehkoba: Otroške Pleničke Bambo Nature so sedaj nadgrajene s še bolj mehkim zadnjim delom, ki je podoben tekstilu in vrhnjo plastjo, zaradi česar dojenček svojo pleničko na svoji koži občuti kot lahko oblačilo.
  • Tankost: Pleničke Bambo Nature so tanjše kot kdajkoli prej.
  • Odlično prileganje telesu: Pleničke Bambo Nature so oblikovane tako, da se odlično prilegajo dojenčkovemu telesu. To zmanjša tveganje iztekanja, obenem pa poveča udobnost pri nošenju; dojenčka torej podpira pri še večjem svobodnem gibanju.
  • Fleksibilni stranski predeli.
  • Hrbtna plast, podobna tekstilu, omogoča dihanje.
  • Odlična vpojnost in vrhunski sistem suhega občutka, ki zagotavlja hitro vpijanje tekočine in suho površino.

  Velikosti:

  Velikost

  Teža otroka

  Št. kosov v pakiranju

  1 (XS)

  2-4 kg

  22

  2 (S)

  3-6 kg

  30

  3 (M)

  4-8 kg

  28

  4 (L)

  7-14 kg

  24

  5 (XL)

  12-18 kg

  22

  6 (XXL)

  16+ kg

  20

  Lastnosti
  ProizvajalecAbena
  Blagovna znamkaBambo Nature
  Namenza dojenčke, za otroke
  Vrstaplenice
  Oddaj svojo oceno artikla
  Bambo Nature, otroške plenice
  Tvoja ocena