Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Aptamil Pronutra Advance 1, že pripravljena začetna formula

Aptamil Pronutra Advance 1, že pripravljena začetna formula

Aptamil Pronutra Advance 1 je začetna formula od rojstva naprej, ki je že pripravljena za uporabo in sterilizirana. Llahko je edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Priročno za na pot, nočno hranjenje, v varstvu otrok, itd. Več ...

2,15 €

Živilo za posebne skupine.

Aptamil Pronutra Advance 1 je začetna formula od rojstva naprej, ki je že pripravljena za uporabo in sterilizirana. Z dodatkom patentirane mešanice vlaknin.
Llahko je edini vir prehrane dojenčkov od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. Edina formula s kombinacijo patentirane mešanice sestavin in edinstvenega tehnološkega procesa Lactofidus®. Aptamil Advance je nova, vrhunska formula, ki jo dojenčki odlično sprejemajo, glede na tehnološki proces, ki se uporablja za nastanek posebnih sestavin, pa je varna za uporabo. Je formula z dodatkom LCP (so večkrat nenasičene maščobne kisline, kot sta DHA in AA). Aptamil že več kot 20 let v prehrani dojenčka zagotavlja zadosten vnos večkrat nenasičenih maščobnih kislin. Vsebuje tudi 13 vitaminov, 12 mineralov, prebiotične oligosaharide GOS/FOS, L-karnitin, tavrin, holin, inozitol in nukleotide.
Priročno za na pot, nočno hranjenje, v varstvu otrok, itd.

Vsebuje naslednje alergene: mleko, ribe, soja.

Podrobnejše informacije so na voljo na tej povezavi.

Opozorila:
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka.
Izdelek se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom.
Formula se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, prehrane, farmacije ali druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.
Posebna pozornost pri uporabi formule je potrebna pri dojenčkih z oslabljenim imunskim odzivom, nedonošenčkih ali novorojenčkih z majhno porodno težo ter pri alergijskih reakcijah na mlečne beljakovine.
Če dojenčka dojite in mu ponudite hrano po steklenički, se lahko zgodi, da ne bo želel nadaljevati z dojenjem.
Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka.
Nepravilna priprava ali shranjevanje lahko pomenita tveganje za zdravje.
Hranite na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred svetlobo.
Izdelek je uporaben najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.
Po vsaki uporabi embalažo dobro zaprite. Ne shranjujte nepopitega obroka. Ostanek zavrzite.

Sestavine: voda, mlečna mešanica (od katere je 29% fermenirane), posneto mleko v prahu, laktoza, rastlinska olja (palmovo, kokosovo, repično, sončnično olje in ekstra sončnično olje), demineralizirana sirotka, emulgator: sojin lecitin, koncentrat sirotke, ribje olje, kalcijev fosfat, kalijev klorid, holin klorid, kalijev citrat, kalijev hidroksid, itamin C, natrijev citrat, inositol, magnezijev klorid, L-karnitin, vitamin E, pantotenska kislina, antioksidant (askorbil palmitat), nikotinamid, kalcijev karbonat, riboflavin, tiamin, vitamin B6, folna kislina, kalijev jodid, vitamin K1, biotin, vitamin B12, galakto-oligosaharidi (GOS)(iz mleka), beljakovine sirotke, emulgator: mono- in di-gliceridi maščobnih kislin, , frukto-oligosaharidi (FOS), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, olje iz Mortierella Alpina, kalijev hidrogen karbonat, natrijev klorid, kalcijev hidroksid, natrijev hidrogen karbonat, kalijev hidrogen fosfat, tavrin, železov laktat, magnezijev oksid, cinkov sulfat, uridin 5′-monofosfat natrijeva sol, citidin 5′-monofosfat, adenozin 5′-monofosfat natrijeva sol, inozin 5′-monofosfat natrijeva sol, gvanozin 5′-monofosfat natrijeva sol, vitamin A, bakrov sulfat, natrijev selenit, manganov sulfat, vitamin D.

Pakiranje: 200 ml

Lastnosti
ProizvajalecDanone Nutricia, Rocklands, Wexford, Irska; oseba odgovorna za dajanje na trg: Nutricia Export B.V., Albert Einsteinlaan 20, 2719 EP Zoetermeer, Nizozemska
Blagovna znamkaAptamil
Namenza dojenčke, za otroke
Oblikatekočina
Oddaj svojo oceno artikla
Aptamil Pronutra Advance 1, že pripravljena začetna formula
Tvoja ocena