Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Abound

Abound

Abound je živilo za posebne zdravstvene namene, namenjeno za dietetsko uravnavanje bolnikov, ki potrebujejo izgradnjo mišične mase in podporo pri celjenju ran.  Več ...

od 3,70 €
Na voljo samo še %1
SKU
g295485

Abound je živilo za posebne zdravstvene namene za peroralno uporabo ali hranjenje po sondi, ki vsebuje mešanico arginina, glutamina in hidroksimetilbutirata (HMB). Namenjeno je za dietetsko uravnavanje bolnikov, ki potrebujejo izgradnjo mišične mase in podporo pri celjenju ran. 

Priporočljivo pri:

  • bolnikih, ki potrebujejo izgradnjo mišične mase
  • bolnikih, ki potrebujejo podporo pri celjenju kronične rane (diabetično stopalo, preležanine, venski ulkusi,...) in akutne rane (opekline, kirurške rane, poškodbe/travme)

Odmerjanje: 2 vrečki na dan; kot dodatek prehrani (v obliki napitka)

Okus: pomaranča

Pomembno obvestilo: Uporabljajte pod zdravniškim nadzorom. Ni primerno za uporabo kot edini vir prehrane. Ni namenjeno za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug zdravstveni delavec. Ni za parenteralno uporabo. Ni priporočljivo za uporabo pri bolnikih s sepso. Vsebuje aspartam (vir fenilalanina). Brez glutena.

Sestavine: L-glutamin, L-arginin, regulator kislosti: E330, kalcijev beta-hidroksi-beta-metilbutirat (Ca-HMB), pomarančni sok v prahu, saharoza, arome, kurkuma, sladila (E951, E950), olje MCT iz olj palmovih jeder in kokosovega olja v spremenljivih deležih, barvilo: E162.

Lastnosti
Namenakutne rane, kronične rane
Oblikaprašek
Oddaj svojo oceno artikla
Abound
Tvoja ocena