Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Premium Asta-Ω3, omega-3 olje

Premium Asta-Ω3, omega-3 olje

Premium Asta-Ω3 omega-3 olje z astaksantinom je prehransko dopolnilo z visoko koncentracijo EPK in DHK omega-3 maščobnih kislin (2.750 mg), v naravni obliki trigliceridov z nizko stopnjo oksidacije (TOTOX < 5). Vsebuje tudi astaksantin in naravno aromo citrusov, brez okusa po ribah. Več ...

46,91 €

Rok dobave 1 dan

Premium Asta-Ω3 omega-3 olje z astaksantinom je prehransko dopolnilo z visoko koncentracijo EPK in DHK omega 3 maščobnih kislin – 2.750 mg, v naravni obliki trigliceridov in z nizko stopnjo oksidacije (TOTOX < 5). Asta-Ω3 ima dodano naravno aromo citrusov. Brez okusa po ribah in neprijetnega spahovanja.

DHK in EPK imata vlogo pri delovanju srca. Koristni učinki se dosežejo pri dnevnem vnosu 250 mg  DHK in EPK. DHK ima vlogo pri delovanju možganov in pri ohranjanju vida. Koristni učinki se dosežejo pri dnevnem vnosu 250 mg  DHK

Vnos DHA prek matere pomaga pri normalnem razvoju možganov in oči pri fetusu in dojenčku, dojenem z materinim mlekom.

Nosečnice in doječe matere morajo biti seznanjene, da se koristni učinek doseže z dnevnim vnosom 200 mg DHA poleg priporočenega dnevnega vnosa omega-3 maščobnih kislin za odrasle, tj. 250 mg DHA in eikozapentaenojske kisline.

Navodila za uporabo: Doziramo kadarkoli čez dan, neodvisno od hrane.

Odmerjanje: odrasli 10 ml (= 1 jedilna žlica) dnevno, otroci 5 ml (= 1 čajna žlička) dnevno

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Zaščititi pred vročino in direktno sončno svetlobo. Po odprtju hraniti v hladilniku (do 7°C). Za ohranjanje maksimalne kakovosti se priporoča uporabiti v roku 6-8 tednov po odprtju.
Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja.

Vsebnost:

Vsebnost

V 10 ml

Omega-3 maščobne kisline

2.750 mg

od tega Eikozapentaenojska kislina (EPK)

1.150 mg

od tega Dokozaheksaenojska kislina (DHK)

1.000 mg

astaksantin

1 mg

Sestavine: ribje olje iz jeter trske (Norveška), koncentrat ribjega olja aljaške trske (ZDA), naravna aroma citrusov, antioksidant: alfatokoferol (vitamin E), naraven astaksantin iz mikro alg.

Pakiranje: 250 ml

Lastnosti
ProizvajalecEubioma d.o.o, Rovte 8, 4244 Podnart
Blagovna znamkaPremium Asta-Ω3
Mesto uporabekolk
Namenvitalnost
Oblikaolje
Oddaj svojo oceno artikla
Premium Asta-Ω3, omega-3 olje
Tvoja ocena