Polyplot P101, antidekubitusna vzmetnica

Dom Spalnica Postelje Polyplot P101, antidekubitusna vzmetnica

Polyplot P101 antidekubitusna vzmetnica za preprečevanje preležanin ima prevleko Polymaille. S poliuretanom prevlečen material je hipoalergenski, raztegljiv v obe smeri (po širini in dolžini) in ima dolgo življensko dobo. Več ...

204,12 €

Polyplot P101 antidekubitusna vzmetnica za preprečevanje preležanin ima prevleko Polymaille. S poliuretanom prevlečen material je hipoalergenski, raztegljiv v obe smeri (po širini in dolžini) in ima dolgo življensko dobo.

Vzmetnica Polyplot P101 je izdelana iz poliuretanske pene visoke gostote (40 kg/m3), ki ohranja obliko. Ležišče je sestavljeno iz kock, ki so neodvisno gibljive, kar omogoči odlično prilagoditev obliki in teži telesa in bistveno zmanjša strižne sile. Zaščitna prevleka Polymaille je obdelan s fungicidnim, antibakterijskim in antimikrobnim izdelkom Sanitized.

Zaščitna plast Polymaille dobro diha, a hkrati ne prepušča tekočin, kar zmanjša možnost maceracije in nastanka preležanin. Prevleka Polymaille ima nalepko z navodili za pranje in vzdrževanje ter okence za vpis modela vzmetnice in datuma prve uporabe.

 

 

Lastnosti
ProizvajalecSystam
Namenprekrvavitev, preležanine
Vrstavzmetnica
Oddaj svojo oceno artikla
Polyplot P101, antidekubitusna vzmetnica
Tvoja ocena