Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Pas za stomo

Pas za stomo pomaga podpreti vrečko tako, da porazdeli njeno težo in preprečuje možnost premikanja le-te. Več ...

od 55,39 €
SKU
g651498

Podpre šibke abdominalne mišice in preprečuje nastanek abdominalne hernije. Zmanjšuje zvok šumenja vrečke in preprečuje kontakt le-te s kožo.

  • v pooperativnem obdobju po operaciji stome
  • pomaga preprečiti nastanek stomalnih kil

Pas vsebuje 2 dela:

  • Pas za stabilizacijo idelan iz posebnega materiala, ki popolnoma objame telo in daje odlično podporo. Vsebuje pokrivalo za vrečko.
  • Mehek nastavljiv del z nastavljivo odprtino za podporo vrečke, izdelan iz posebno mehkega materiala, ki zelo dobro diha.

Sprednji del pasu vsebuje nastavljivo odprtino z zunanjim premerom 7 cm. Na voljo so sprednji deli z odprtinami različnih velikosti.

Mehak in raztegljiv za občutljivo kožo. Notranji žep za varno zadrževanje za vse vrste vrečk stome. Pacientu pomaga, da se med telesno aktivnostjo počuti varno. Zmanjša hrup vrečke. Zelo zračen. Pralen. Model za moške in ženske.

Višina pasu: 16 cm

Velikost se določi glede na obseg pasu.

Za ustrezno uporabo se obrnite na medicinsko in / ali tehnično osebje za izbiro modela, načina in čas uporabe. Medicinski pripomoček ni sterilen. Ne spreminjajte strukture pripomočka, da se izognete spreminjanju njegove funkcionalnosti. Uporabljeni materiali izključujejo pojav stranskih učinkov v znanih primerih. Če se pojavijo kateri koli neželeni učinki, takoj prenehajte z uporabo in se obrnite na zdravstveno osebje.

Lastnosti
Vrstapas
Oddaj svojo oceno artikla
Pas za stomo
Tvoja ocena