Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Opornica za teniški komolec EpiPoint

Opornica za teniški komolec EpiPoint

Stabilizacijska opornica EpiPoint zmanjša bolečino tetive kot npr. pri teniškem komolcu in draženje ali vnetje mišice oz. tetive. Več ...

52,00 €

Elastičen vstavek (blazinica) zmanjša pritisk točno na predelu, kjer je tetiva povezana. Rdeča oznaka na ortozi opozori, da je bil trak pretesno nameščen in da je predelni pritisk prevelik. Ortozo se lahko nosi na levi ali desni roki.

Opornica EpiPoint se namesti s pomočjo Velcro traku. Elastični trak omogoča nastavitev zahtevanega pritiska. Vstavek ima 3 predele z vozlički, ki nudijo ciljno kompresijo na bolečem predelu podlakti. Slednje zmanjšuje pritisk na tetivo in bolečino ter stimulira proces zdravljenja.

Vstavljen vložek se lahko zavrti in fiksira z Velcro trakom. Tako je ortoza primerna za desno ali desno roko. Z obračanjem vložka se na notranji strani prikaže oznaka, za katero stran je trenutno ortoza pripravljena. Tanek trak je na notranji strani oblečen s frotirjem in se ga lahko nosi pod oblačili.

Indikacije: 

  • bolečina v predelu komolca (npr. teniški komolec)
  • bolečina zaradi obrabe komolca

Univerzalna velikost

  • enostavna namestitev
  • zračni material

Opozorilo: Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z diplomiranim inženirjem ortotike in protetike v naši lekarni. Inženir vam pomaga izbrati primeren pripomoček in vam posreduje natančna navodila o uporabi ter svetuje obravnavo v okviru rehabilitacijskega tima.

Lastnosti
Blagovna znamkaBauerfeind
Mesto uporabekomolec
Vrstaopornica
Oddaj svojo oceno artikla
Opornica za teniški komolec EpiPoint
Tvoja ocena