Nuxe Reve de Miel, krema za roke in nohte

Nega Nega telesa Vlaženje in zaščita Nuxe Reve de Miel, krema za roke in nohte

Nuxe Reve de Miel svilnata in nemastna krema za roke in nohte je obogatena z dragocenimi izvlečki medu in sončnice ter z dragocenimi olji in vitaminom E. Hrani in obnavlja suhe in razpokane roke.   Več ...

8,57 €

Nuxe Reve de Miel svilnata in nemastna krema za roke in nohte je obogatena z dragocenimi izvlečki medu in sončnice ter z dragocenimi olji in vitaminom E. Hrani in obnavlja suhe in razpokane roke, hkrati pa jih ščiti pred prezgodnjim staranjem. Nuxe Reve de Miel krema za roke in nohte vsebuje vsaj 90,6, % sestavin naravnega izvora. Je brez parabenov.

Navodilo za uporabo Nuxe Reve de Miel kreme za roke in nohte: Ob redni uporabi bodo roke mehke, nohti pa okrepljeni. Kremo za roke in nohte uporabljajte po potrebi. Ali si lahko privoščite nekaj časa za sprostitev? V toplo vodo dodajte nekaj bogatega čistilnega gela za obraz in telo ter limonin sok. Roke potopite vanjo za 5 minut. Roke osušite in do zapestij kot masko nanesite Nuxr Reve de Miel kremo za roke, nežno masirajte, preostanek pa odstranite s papirnatim robčkom. Za lažjo manikuro zmehčajte obnohtno kožico z vmasiranjem Nuhe Reve de Miel kremo za roke in nohte. Za še bolj hranilen učinek kremi dodajte kapljico Suhega olja Huile Prodigiuse. Tako kot ostali deli telesa, tudi vaše roke občasno potrebujejo piling. Pred manikuro zmešajte malo Nuxe Reve de Miel kremo za roke in nohte s kapljico nežnega gelnega pilinga in nežno masirajte, nato sperite. Na koncu nanesite kremo za roke.Vaše roke bodo tako mehke, kot še nikoli doslej!

Pakiranje: 50 ml kreme

Lastnosti
ProizvajalecNuxe, 19 Rue Peclet, 75015 Paris, Francija
Blagovna znamkaNuxe
Mesto uporabenohti, roke
Namensuha koža
Oblikakrema
Oddaj svojo oceno artikla
Nuxe Reve de Miel, krema za roke in nohte
Tvoja ocena