Nicorette Freshmint 4 mg, žvečilni gumi

Zdravila Ostala zdravila Ostala zdravila Nicorette Freshmint 4 mg, žvečilni gumi

Zdravilni žvečilni gumi za zdravljenje zasvojenosti z nikotinom. Okus mete.

12,21 €
Zaloga:   Na zalogi

Zdravilo Nicorette Freshmint zdravilni žvečilni gumiji je zdravilo za zdravljenje zasvojenosti z nikotinom. Namenjeno je za pomoč pri zdravljenju odvisnosti od kajenja z zmanjševanjem potrebe po nikotinu in zmanjšanjem odtegnitvenih simptomov, kar olajša prenehanje kajenja pri kadilcih, ki želijo prenehati s kajenjem, ali pomaga zmanjšati kajenje pri kadilcih, ki nočejo ali ne morejo prenehati s kajenjem.

Ko prenehate kaditi ali ko zmanjšate število pokajenih cigaret, v vaše telo nenadoma prenehate dovajati nikotin, na katerega ste bili navajeni. Zato se lahko ob opustitvi kajenja kot posledica odvisnosti od nikotina pojavijo neprijetni občutki in nezadržna želja po cigareti.

Ob uporabi zdravila Nicorette Freshmint se sprošča nikotin, ki se iz ustne votline absorbira v telo. Tako absorbirani nikotin olajša neprijetne odtegnitvene simptome in pripomore zmanjšati potrebo po kajenju.

Za razliko od cigaret, zdravilo Nicorette Freshmint ne vsebuje škodljivih snovi, kot so katran in ogljikov monoksid.

Svetovanje in podpora običajno izboljšata uspešnost odvajanja od kajenja.

Pakiranje: 30 žvečilnih gumijev

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Lastnosti
Blagovna znamkaNicorette
Namenodvajanje od kajenja
Oblikažvečilni gumi
Oddaj svojo oceno artikla
Nicorette Freshmint 4 mg, žvečilni gumi
Tvoja ocena