Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Nasaleze mint, pršilo za nos

Pripomočki Ostali pripomočki Ostalo Nasaleze mint, pršilo za nos

Nasaleze je registriran medicinski pripomoček, ki preprečuje alergenom dostop do nosne sluznice in pomaga pri preprečevanju simptomov alergijskega nahoda na naraven način. Več ...

9,49 €

Nasaleze (nazalis) je registriran medicinski pripomoček, ki preprečuje alergenom dostop do nosne sluznice in pomaga pri preprečevanju simptomov alergijskega nahoda na naraven način. Z vlago, ki je prisotna, tvori v nosni votlini tanko, brezbarvno plast iz sluzi podobnega gela, ki lovi alergene:

  • ustavi kihanje in izcedek iz nosu
  • varuje pred srbenjem oči
  • idealen je za preprečevanje senenega nahoda
  • prinaša olajšanje pri alergijah na prah in živalsko dlako
  • klinično potrjen

Deluje na vzrok alergije in ne na simptome. Vsebuje zelo fin celulozni prašek rastlinskega izvora v pršilu za nos in z vlago, ki je prisotna, tvori v nosni votlini tanko, brezbarvno plast gela. Nase veže alergene, ki se prenašajo po zraku in jih vdihavamo skozi nos (npr. cvetni prah, izločke pršic, prah, živalski prhljaj,…). Deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Povečuje učinkovitost sistema filtriranja zraka v nosni votlini. Ne vsebuje zdravil in nima znanih stranskih učinkov, je varen za uporabo za celo družino, vključno za otroke in nosečnice, uporabljate pa ga lahko tudi skupaj z zdravili za alergijski nahod.

Uporaba: Pršilo uporabite 2x dnevno, oz. tudi večkrat, če je to potrebno. Po čiščenju nosu in pri izcedku iz nosu obnovite zaščitno plast v nosu s ponovnim vpihom.

Ne uporabljajte ga sočasno z drugimi nosnimi pršili.

Lastnosti
ProizvajalecNasaleze International Ltd Nunnery Mills, Old Castletown Road Douglas, Isle of Man IM2 1QA, Nasaleze International Ltd Nunnery Mills, Old Castletown Road Douglas, Isle of Man IM2 1QA, Isle of Man, UK
Blagovna znamkaNasaleze
Namenkihanje, seneni nahod, srbenje
Oblikapršilo
Oddaj svojo oceno artikla
Nasaleze mint, pršilo za nos
Tvoja ocena