Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
-15%

Medex Beelixir, kapsule

Medex Beelixir, kapsule

Medex Beelixir kapsule so prehransko dopolnilo s standardizirano kombinacijo matičnega mlečka, nikotinamid adenin dinukleotida (NAD) in koencima Q10 s cinkom ter vitaminoma D3 in B1. Izdelek vsebuje cink, ki ima vlogo pri sintezi beljakovin in ima vlogo pri sintezi DNK. Prehranskemu dopolnilu je dodan še vitamin D3, ki prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob. Več ...

Redna cena 42,12 € Akcijska cena 35,80 €
Zaloga:   Na zalogi

Medex Beelixir kapsule so prehransko dopolnilo s standardizirano kombinacijo matičnega mlečka, nikotinamid adenin dinukleotida (NAD) in koencima Q10 s cinkom ter vitaminoma D3 in B1.

Vsebnost ključne sestavine matičnega mlečka, nenasičene maščobe kisline 10-HDA, ki je standardizirana. Matični mleček vsebuje tudi spermidin.

Izdelek vsebuje PANMOL® NADHmicro – zaščiteno obliko reduciranega NAD. Enkapsulirana je v čebelji vosek in palmine maščobe za zaščito pred razgradnjo v želodcu ter zavarovana pred oksidacijo s stabilizirano obliko klorofila.

Izdelek vsebuje cink, ki ima vlogo pri sintezi beljakovin in ima vlogo pri sintezi DNK. Prehranskemu dopolnilu je dodan še vitamin D3, ki prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob ter k normalnemu delovanju mišic. Prispeva k delovanju imunskega sistema in ima vlogo pri delitvi celic.

Opozorilo za alergike: Lahko vsebuje sledi glutena, arašidov in drugih oreščkov.

Navodila za uporabo: Priporočena dnevna količina sta 2 kapsuli zjutraj, 30 minut pred obrokom. Priporočamo uporabo vsaj 3 mesece. Ker pa je izdelek naraven in brez stranskih učinkov, je primeren za dolgoročno neprekinjeno uporabo.

Vsebnost:

 

V 2 kapsulah Beelixir™:

 

Cink

1,5 mg (15 % PDV)

Vitamin D3

25 μg (500 % PDV)

Vitamin B1

0,55 mg (50 % PDV)

ROYAL YOUTH®
Od tega:

 

484 mg

 

10-DHA

14 mg

NADH

10 mg

Koencim Q10

50 mg

Sestavine: Royal Youth™ (liofilizirani matični mleček, stabilizirani reducirani nikotinamid adenin dinukleotid (palmina maščoba, čebelji vosek, klorofilin, NADH), koencim Q10), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), rižev škrob, cinkov glukonat, vitamin D (holekalciferol), vitamin B1 (tiamin hidroklorid), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid

Pakiranje: 40 kapsul

Lastnosti
ProizvajalecMedex International d.d., Linhartova cesta 49, 1000 Ljubljana
Blagovna znamkaMedex
Namenodpornost, utrujenost, vitalnost
Oblikakapsule
Akcijske ceneMedex izbrani -15%
Oddaj svojo oceno artikla
Medex Beelixir, kapsule
Tvoja ocena