Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Jamieson Selen 100 mcg, tablete

Prehrana Minerali Selen Jamieson Selen 100 mcg, tablete

Jamieson Selen 100 vsebuje mineral selen pridobljen iz najčistejšega naravnega vira, pivskega kvasa. Selen pri delovanju ščitnice, pri nastajanju semenčic, pri delovanju imunskega sistema in prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov.   Več ...

16,90 €
Zaloga:   Na zalogi

Jamieson Selen 100 mcg vsebuje čisti selen iz naravnega vira - pivskega kvasa.

Selen ima vlogo pri nastajanju semenčic, ohranjanju imunskega sistema, delovanju ščitnice in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prispeva tudi k ohranjanju zdravih las in nohtov.

Formulacija je oblikovana izključno iz naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Prednosti Jamieson Selen tablet Selen je pridobljen iz kvasa, ki zagotavlja organsko obliko selena. Ta oblika se absorbira lažje kot anorganski viri. V skladu s politiko čistosti in kakovosti izdelek ne vsebuje sladkorja, soje, soli, škroba, umetnih konzervansov, arom in barvil. Primeren je tudi za vegetarijance in vegane.

Navodila za uporabo: 1 tableto na dan, skupaj z obrokom.

Vsebnost:

  V 1 tableti

Selen

(naravni Selen, pridobljen iz pivskega kvasa) 

100 mcg (182%*)

*PDV-priporočeni dnevni vnos

Ostale sestavine: Celuloza, dikalcijev fosfat, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid)

Izdelek ne vsebuje laktoze, umetnih barvil in okusov.

Pakiranje: 100 tablet ( 30 g )

Opozorila: Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Lastnosti
ProizvajalecJamieson Laboratories Ltd., 2 St Clair W, 6th floor, Toronto, Ontario M4V 1L5, Kanada
Blagovna znamkaJamieson
Namenodpornost
Oblikatablete
Vsebnostminerali
Oddaj svojo oceno artikla
Jamieson Selen 100 mcg, tablete
Tvoja ocena