Jamieson Prostease, kapsule

Jamieson Prostease je prehransko dopolnilo rastlinskega izvora z mešanico naravnih spojin palmeta, afriške slive in bučnega olja. Več ...

19,90 €

Jamieson Prostease je prehransko dopolnilo rastlinskega izvora z izredno močno mešanico naravnih spojin palmeta, afriške slive in bučnega olja.

Prostata je majhna moška spolna žleza, ki lahko povzroči velike težave v življenju posameznika. Razne oblike teh neprijetnosti se največkrat pričnejo pojavljati v zrelejših letih, po nekaterih raziskavah pa naj bi po 65. letu za motnjami mokrenja kot pogosto posledico rasti prostate trpela kar dobra tretjina moških.

Vsebnost: V eni kapsuli je tako 125mg ekstrakta palmeta, kar ustreza kar 1000mg posušene rastline. Ostale sestavine: Olje bučnih semen, ekstrakt afriške slive, sojino olje, želatina, glicerol, prečiščena voda, matični mleček (stabilizator), lecitin (gostilo), barvilo (titanov dioksid, baker-klorofilin). Alergen: soja

Navodila za uporabo: 1 kapsula dnevno ob jedi. Za trajnejši učinek je priporočljivo jemati izdelek neprekinjeno vsaj 3-6 mesecev.

Pakiranje: 60 kapsul (93g)

Opozorila: Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. 

Lastnosti
ProizvajalecJamieson Laboratories Ltd., 2 St Clair W, 6th floor, Toronto, Ontario M4V 1L5, Kanada
Blagovna znamkaJamieson
Oblikakapsule
Oddaj svojo oceno artikla
Jamieson Prostease, kapsule
Tvoja ocena