Hansaplast, obliž za zmanjšanje brazgotin

Pripomočki Ostali pripomočki Prva pomoč Hansaplast, obliž za zmanjšanje brazgotin

Hansaplast obliž za zmanjšanje brazgotin učinkovito zmanjša opaznost privzdignjenih in obarvanih brazgotin. Prvi rezultati so opazni po 3 do 4 tednih. Več ...

od 24,91 €
SKU
g981376

Prometna nesreča, operacija ali druge vrste poškodb – številni nesrečni dogodki v življenju pustijo sled v obliki brazgotine. Čeprav ima skoraj vsak vsaj eno brazgotino, ki ga spominja na takšne dogodke, so lahko nekatere brazgotine bolj kritične kot druge. Poleg morebitne fizične bolečine in neugodja so lahko posamezniki psihološko prizadeti in postanejo manj samozavestni, še posebej če so brazgotine na vidnih delih telesa.

Hansaplast obliž za zmanjšanje brazgotin je prozoren, samolepilen obliž iz poliuretana. Izdelki iz tega materiala se že vrsto let uporabljajo za profesionalno oskrbo ran. Obliž ne vsebuje nobenih aktivnih sestavin (zdravil), ki bi lahko povzročile neželene učinke. 

Hansaplast obliž za zmanjšanje brazgotin zmanjša debelino brazgotin, jih zmehča in posvetli. Hansaplast obliž za brazgotine je varen in uspešen način za učinkovito zmanjšanje privzdignjenih in obarvanih hipertrofičnih ali keloidnih brazgotin. Obliž je primeren za sveže in stare brazgotine.

Lastnosti: 

  • Diskreten prozoren obliž
  • Prijeten občutek udobja med uporabo
  • Zračen material
  • Enostavna uporaba, možnost prirezovanja na želeno velikost
  • Zelo prijazen do kože

Prozoren poliuretanski obliž je zasnovan tako, da tvori delno okluzivno bariero, ki izboljša vlaženje brazgotinastega tkiva. Poleg tega zviša temperaturo v tkivu brazgotine. To pomaga aktivirati naravni proces obnavljanja kože in spodbuja preoblikovanje brazgotine. Brazgotine postanejo bolj ploske, svetlejše in mehkejše.

Klinične študije so pokazale pozitivne rezultate po 8 tednih vsakodnevne uporabe vsaj 12 ur dnevno. Prvi rezultati so opazni po 3 do 4 tednih. Več kot 8-tedenska uporaba obliža lahko dodatno izboljša videz brazgotine.

Navodila za uporabo: Odstranite zaščitni papir z lepilne strani obliža. Obliž namestite na čisto in suho kožo, tako da je brazgotina povsem pokrita. Če brazgotine ni mogoče v celoti prekriti, lahko namestite več obližev enega poleg drugega. Za manjše brazgotine lahko obliž prirežete na želeno velikost. Obliž nosite najmanj 12 ur dnevno in ga vsak dan zamenjajte.

Pakiranje: 21 obližev, na voljo v dveh velikostih; 3.8 x 6.8 cm ali 3 x 14.6 cm

Lastnosti
ProizvajalecBeiersdorf
Blagovna znamkaHansaplast
Namenbrazgotine
Oblikaobliž
Oddaj svojo oceno artikla
Hansaplast, obliž za zmanjšanje brazgotin
Tvoja ocena