Hafesan Kobilje mleko in Selen, kapsule

Prehrana Prehranska dopolnila Hafesan Kobilje mleko in Selen, kapsule

Hafesan Kobilje mleko in selen kapsule pozitivno vplivajo na prebavo in črevesje. Kapsule se priporočajo pri težavah s kožo in ohranjajo zdrave lase in nohte.   Več ...

16,90 €

Hafesan Kobilje mleko in selen kapsule vsebujejo kombinacijo naravnega kobiljega mleka in selena. Uživanje kapsul bo pozitivno vplivalo na prebavo in črevesje. Prehransko dopolnilo je brez konzervansov in barvil in se priporoča vsem, ki imajo težave s kožo in ohranjajo zdrave lase in nohte.  

Hafesan Kobilje mleko in selen kapsule vsebujejo kobilje mleko, ki deluje zelo dobro pri težavah s kožo, imunskim sistemom in prebavo. Iz zgodovine je znano, da je Kleopatra cenila kobilje mleko, pri čemer viri dodajajo, da se je v njem tudi kopala.

Kapsule vsebujejo tudi selen, ki pripomore k lepoti na različne načine, saj med drugim prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov. Poleg tega ima tudi pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Selen je pomemben element v sledovih in pomemben dejavnik pri zaščiti celic (antioksidant). Prosti radikali nastajajo v različnih presnovnih procesih v telesu, izpostavljeni pa smo jim tudi preko onesnaženega okolja (npr. sevanje, onesnaževalci). Selen varuje celice pred oksidativnim stresom in delovanjem prostih radikalov. Selen ravno tako pomembno prispeva k delovanju žleze ščitnice, ki je pomembna v številnih presnovnih procesih v našem organizmu.

Hafesan Kobilje mleko in Selen kapsule so primerne tudi za diabetike.

Sestavine

2 kapsuli

**PDV/RDA = Priporočeni dnevni vnos

prašek kobiljega mleka

300 mg

300,00 mg

selen

100,00  µg

**PDV/RDA 182%

 

Navodila za uporabo Hafesan Kobilje mleko in Selen kapsul: priporočena dnevna količina je vzeti 2x dnevno eno kapsulo z zadostno količino tekočine.

Sestavine Hafesan Kobilje mleko in Selen kapsule: maltodekstrin, prašek kobiljega mleka, želatina, selenov kvas.

Pakiranje: 60 kapsul (= 33,7 g neto teža)

Lastnosti
ProizvajalecHafesan
Namenodpornost
Oblikakapsule
Vsebnostselen
Oddaj svojo oceno artikla
Hafesan Kobilje mleko in Selen, kapsule
Tvoja ocena