Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
-20%

Floradix Detox Bio, tonik z rastlinskimi izvlečki

Floradix Detox Bio, tonik z rastlinskimi izvlečki

Floradix Detox Bio tonik z rastlinskimi izvlečki je prehransko dopolnilo z ekološko pridelanimi izvlečki iz rastlin in sadja ter vitaminom C. Vsebuje vodne izvlečke pegastega badlja, artičoke, rmana, regrata, koprive, ingverja in kurkume, ki dajejo toniku značilno grenčino. Le to uravnovešata vodna izvlečka fige in slive. Več ...

Redna cena 25,07 € Akcijska cena 20,06 €
Zaloga:   Na zalogi

Floradix Detox Bio tonik z rastlinskimi izvlečki je prehransko dopolnilo z ekološko pridelanimi izvlečki iz rastlin in sadja ter vitaminom C. Vsebuje vodne izvlečke pegastega badlja, artičoke, rmana, regrata, koprive, ingverja in kurkume, ki dajejo toniku značilno grenčino. Le to uravnovešata vodna izvlečka fige in slive.

Floradix Detox Bio tonik ne vsebuje alkohola, konzervansov, barvil, umetnih sladil, laktoze ter glutena. Primeren je za vegetarijance ter vegane. Vse rastline, ki jih vsebuje, so so ekološko pridelane; izdelek je ekološko certificiran.

Navodilo za uporabo: Floradix Detox Bio tonik z rastlinskimi izvlečki pred uporabo dobro pretresite. Za odmerjanje uporabljajte merilni pokrovček. Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 12,5 ml tonika razredčite v 250 ml vode in pijte med obrokom. Za podporo presnovi priporočamo, da vsak dan spijete še vsaj 1,5 litra vode.

Opozorila: Ni primeren za uporabo v nosečnosti ali v času dojenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Ne pijte neposredno iz stekleničke. Ker izdelki ne vsebujejo niti alkohola niti konzervansov, morate stekleničko po uporabi takoj zapreti in hraniti v hladilniku. Stekleničko po odprtju shranjujte v pokončnem položaju v hladilniku in vsebino porabite v štirih tednih. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Neodprto stekleničko shranjujte v suhem in hladnem prostoru (5–25 °C). Rok uporabe je odtisnjen na spodnjo stran embalaže.

Vsebnost:

Sestavina

za 12,5 ml
razredčeno v 250 ml

*PDV (za 12,5 ml)
razredčeno v 250 ml)

vitamin C (iz acerole)

12 mg

15 %

vodni izvlečki iz

705 mg

 

korenine kurkume

705 mg

 

korenine encijana

705 mg

 

korenike ingverja

705 mg

 

navadnega rmana

705 mg

 

lista navadnega regrata

705 mg

 

lista poprove mete

475 mg

 

lista navadne breze

238 mg

 

lista koprive

238 mg

 

ploda pegastega badlja

238 mg

 

lista rožmarina

238 mg

 

vodni izvleček suhega zelenega čaja

136 mg

 

vodni izvleček suhega lista artičoke

136 mg

 

Sestavine: Vodni gosti izvleček fige (Ficus carica) in slive (Prunus domestica), vodni izvlečki (36 %) iz: korenine kurkume*(Curcuma longa), korenine encijana (Gentiana lutea), korenike ingverja (Zingiber officinale), navadnega rmana (Achillea millefolium), lista navadnega regrata (Taraxacum officinalis), lista poprove mete (Mentha x piperita), lista navadne breze (Betula pendula), lista koprive (Urtica dioica), ploda pegastega badlja (Silybum marianum), lista rožmarina (Rosmarinus officinalis). Voda, koncentrat bezgovega soka, koncentrat soka iz acerole (3 %), vodni izvleček suhega zelenega čaja (1 %), vodni izvleček suhega lista artičoke (1 %), izvleček arome vanilije.

Pakiranje: 250 ml kar ustreza 20 dnevnih odmerkov

Lastnosti
ProizvajalecSALUS Haus GmbH & Co. KG Export Division, Bahnhofstr. 24, 83052 Bruckmühl, Nemčija
Blagovna znamkaFloradix
Namenrazstrupljanje, vitalnost
Oblikatonik
Oddaj svojo oceno artikla
Floradix Detox Bio, tonik z rastlinskimi izvlečki
Tvoja ocena