Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Eucerin Sun ZF30, prozoren sprej za zaščito pred soncem

Nega Zaščitna nega Kreme za sončenje Eucerin Sun ZF30, prozoren sprej za zaščito pred soncem

Eucerin Sun ZF30 prozoren sprej za zaščito pred soncem je sprej za zaščito telesa pred soncem, ki pomiri občutljivo kožo, tudi kožo, nagnjeno k aknam, in jo zaščiti. Napredna spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtre za visoko UV-zaščito z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale. Več ...

Akcijska cena 19,14 € Redna cena 23,92 €
Zaloga:   Na zalogi

Eucerin Sun ZF30 prozoren sprej za zaščito pred soncem je sprej za zaščito telesa pred soncem, ki pomiri občutljivo kožo, tudi kožo, nagnjeno k aknam, in jo zaščiti. Napredna spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtre za visoko UV-zaščito z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale.

Navodila za uporabo: Pred izpostavljenostjo soncu izdelek izdatno nanesite in ga redno ponovno nanašajte, še posebej po plavanju, potenju in otiranju z brisačo, da ohranite prvotno zaščito. Premajhna količina izdelka za zaščito pred soncem pomembno zmanjša raven zaščite.

Opozorila: Ne zadržujte se predolgo na soncu, tudi če ste nanesli izdelek za zaščito pred soncem. Čezmerna izpostavljenost soncu predstavlja resno grožnjo za zdravje. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Izogibajte se stiku z očmi.

Sestavine (INCI): Alcohol Denat  C12-15 Alkyl Benzoate  Homosalate  Octocrylene  Butyl Methoxydibenzoylmethane  Ethylhexyl Salicylate  Cyclomethicone  Glicerin  Glycyrrhiza Inflata Root Extract  Tocopherol  Acrylates-Octylacrylamide-Copolymer  Aqua  Benzoic Acid  Parfum 

Pakiranje: 200 ml

Lastnosti
ProizvajalecBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20245 Hamburg, Nemčija
Blagovna znamkaEucerin
Namenobčutljiva koža
Oblikasprej
Oddaj svojo oceno artikla
Eucerin Sun ZF30, prozoren sprej za zaščito pred soncem
Tvoja ocena