Eucerin pH5 olje za prhanje

Nega Nega telesa Umivanje Eucerin pH5 olje za prhanje

Bogat čistilni izdelek za vsakodnevno uporabo ohranja naravne obrambne mehanizme kože in jo ščiti pred izsušitvijo.

od 10,01 €
SKU
g407925

Eucerin pH5 olje za prhanje je bilo posebej razvito z izjemno blagimi površinsko aktivnimi snovmi, ki so primerne za čiščenje suhe občutljive kože. Edinstveni sistem za pH-ravnovesje znamke Eucerin daje formuli optimalno pH-vrednost, da zaščiti naravne obrambne mehanizme kože in ohrani njeno odpornost. Izdelek, ki je obogaten z naravnimi negovalnimi olji, koži povrne lipide, daje prijetno blagodejen in svilnato mehak občutek na koži ter preprečuje izsušitev kože, tudi pri pogosti uporabi. Eucerin pH5 olje za prhanje je dokazano blag in učinkovit izdelek za vsakodnevno umivanje suhe občutljive kože telesa. S pH5 encimsko zaščito aktivira koži lastno zaščito.

Nežno se peni. Posebej blage površinsko aktivne snovi. pH nevtralno za kožo Klinično dokazana odlična učinkovitost in dejstvo, da ga koža dobro prenaša - celo pri oboleli koži. Čisti izjemno nežno in koži intenzivno vrača lipide, ohranja naravno obrambno sposobnost kože. Priporočila za uporabo Nanesite na vlažno kožo, nežno spenite ter izperite. Izogibajte se stiku z očmi; v primeru, da olje zaide v oči, jih temeljito izperite. Vse ostanke olja za prhanje dobro izperite iz kadi, da ne pride do zdrsa.

Sestavine: Glycine Soja Oil Laureth-4 MIPA-Laureth Sulfate Ricinus Communis Seed Oil Poloxamer 101 Parfum Aqua Propylene Glycol Pantenol Tocopherol Citric Acid Sodium Citrate

Lastnosti
Blagovna znamkaEucerin
Namenobčutljiva koža, suha koža
Oblikaolje
Oddaj svojo oceno artikla
Eucerin pH5 olje za prhanje
Tvoja ocena