Eucerin pH5, olje za prhanje

Nega Nega telesa Umivanje Eucerin pH5, olje za prhanje

Eucerin pH5 olje za prhanje je bogat čistilni izdelek, ki ohranja naravne obrambne mehanizme kože in jo ščiti pred izsušitvijo. Več ...

od 12,23 €
SKU
g407925

Eucerin pH5 olje za prhanje je bogat čistilni izdelek za vsakodnevno uporabo ohranja naravne obrambne mehanizme kože in jo ščiti pred izsušitvijo.

Sindet s pH5 encimsko zaščito aktivira koži lastno zaščito. Suha občutljiva koža hitro postane razdražena zaradi okoljskih sprožilcev, kar še poveča njeno občutljivost. Za zmanjšanje občutljivosti potrebuje več kot le nežno čiščenje.

Eucerin pH5 olje za prhanje je bilo posebej razvito z izjemno blagimi površinsko aktivnimi snovmi, ki so primerne za čiščenje suhe občutljive kože. Edinstveni sistem za pH-ravnovesje znamke Eucerin daje formuli optimalno pH-vrednost, da zaščiti naravne obrambne mehanizme kože in ohrani njeno odpornost.

Izdelek, ki je obogaten z naravnimi negovalnimi olji, koži povrne lipide, daje prijetno blagodejen in svilnato mehak občutek na koži ter preprečuje izsušitev kože, tudi pri pogosti uporabi. Olje za prhanje je na voljo v nežno odišavljeni različici in različici brez dišav.

Blagi sindet brez agresivnih alkalnih komponent.

Klinične in dermatološke študije - glavne ugotovitve:

  • Eucerin pH5 olje za prhanje ščiti naravno pH-vrednost kože, da pomaga okrepiti njeno zaščitno bariero.
  • Je za 44 % bolj združljivo s ključnimi kožnimi encimi v najbolj zunanjih plasteh kože kot standardna formula na tržišču.
  • Študije so pokazale, da je formula skoraj tako blaga kot vodovodna voda, zato je primerna za suho občutljivo kožo.
  • Raziskava je potrdila, da so izdelki Eucerin pH5 primerni za kožo, obremenjeno zaradi alergij.

Eucerin pH5 olje za prhanje je rahlo odišavljeno in brez alkalnih mil.

Navodila za uporabo: Eucerin pH5 olje za prhanje je dokazano blag in učinkovit izdelek za vsakodnevno umivanje suhe občutljive kože telesa.

Sestavine: Glycine Soja Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Ricinus Communis Seed Oil, Poloxamer 101, Parfum, Aqua, Propylene Glycol, Panthenol, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate

Pakiranje: 200 ml, 400 ml ali 1000 ml

Lastnosti
ProizvajalecBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20245 Hamburg, Nemčija
Blagovna znamkaEucerin
Namenobčutljiva koža, suha koža
Oblikaolje
Oddaj svojo oceno artikla
Eucerin pH5, olje za prhanje
Tvoja ocena