Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Eucerin pH5, olje za prhanje

Eucerin pH5, olje za prhanje

Eucerin pH5 olje za prhanje je bogat čistilni izdelek za vsakodnevno uporabo ohranja naravne obrambne mehanizme kože in jo ščiti pred izsušitvijo. Bilo je posebej razvito z izjemno blagimi površinsko aktivnimi snovmi, ki so primerne za čiščenje suhe občutljive kože. Olje za prhanje je na voljo v nežno odišavljeni različici in različici brez dišav. Več ...

od 12,90 €
Na voljo samo še %1
SKU
g407925

Eucerin pH5 olje za prhanje je bogat čistilni izdelek za vsakodnevno uporabo ohranja naravne obrambne mehanizme kože in jo ščiti pred izsušitvijo.
Eucerin pH5 olje za prhanje je bilo posebej razvito z izjemno blagimi površinsko aktivnimi snovmi, ki so primerne za čiščenje suhe občutljive kože. Edinstveni sistem za pH-ravnovesje znamke Eucerin daje formuli optimalno pH-vrednost, da zaščiti naravne obrambne mehanizme kože in ohrani njeno odpornost.
Izdelek, ki je obogaten z negovalnimi olji, koži povrne lipide, daje prijetno blagodejen in svilnato mehak občutek na koži ter preprečuje izsušitev kože, tudi pri pogosti uporabi.
Olje za prhanje je na voljo v nežno odišavljeni različici in različici brez dišav.
Blagi sindet brez agresivnih alkalnih komponent.

Navodila za uporabo: Eucerin pH5 olje za prhanje je dokazano blag in učinkovit izdelek za vsakodnevno umivanje suhe občutljive kože telesa.

Sestavine (INCI): Glycine Soja Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Ricinus Communis Seed Oil, Poloxamer 101, Parfum, Aqua, Propylene Glycol, Panthenol, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate

Pakiranje: 200 ml, 400 ml ali 1000 ml

Lastnosti
ProizvajalecBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20245 Hamburg, Nemčija
Blagovna znamkaEucerin
Namenobčutljiva koža, suha koža
Oblikaolje
Oddaj svojo oceno artikla
Eucerin pH5, olje za prhanje
Tvoja ocena