Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Eucerin AtopiControl čistilno olje

Nega Nega telesa Umivanje Eucerin AtopiControl čistilno olje

Eucerin AtopiControl čistilno olje je olje za prhanje in kopel za vsakodnevno uporabo. Koži povrne lipide in zaščiti kožo pred izsušitvijo. S svojo visoko vsebnostjo olja zmehča kožo in ublaži srbečico. Primerno je za odrasle, otroke, dojenčke, starejše od treh mesecev ter za nego atopijske kože. Formulirano je tako, da se zmanjša tveganje za draženje kože. Več ...

18,91 €
Zaloga:   Na zalogi

Eucerin AtopiControl čistilno olje je olje za prhanje in kopel za vsakodnevno uporabo. Koži povrne lipide in zaščiti kožo pred izsušitvijo.
S svojo visoko vsebnostjo olja (več kot 50 % olj omega in drugih naravnih olj) zmehča kožo in jo zaščiti pred dodatno izsušitvijo ter ublaži srbečico. Izdelek uporabljajte vsak dan, v času izbruha in v fazi brez izraženih simptomov. Primerno je za odrasle, otroke in dojenčke, starejše od treh mesecev.
Eucerin AtopiControl čistilno olje ne vsebuje dišav, barvil in konzervansov, da se zmanjša tveganje za draženje kože. Izdelek je primeren tudi za nego atopijske kože.

Navodila za uporabo: Eucerin AtopiControl čistilno olje nanesite na mokro kožo med vsakodnevnim prhanjem ali kopanjem. Nežno ga vmasirajte in nato temeljito sperite. Z brisačo nežno popivnajte kožo do suhega, pri čemer pazite, da ne drgnete kože. Pri dojenčkih olje uporabite le kot dodatek kopeli.

Sestavine (INCI): Glycine Soja Ricinus Communis Seed Oil Laureth-4 MIPA-Laureth Sulfate Poloxamer 101 Laureth-9 Propylene Glycol Aqua BHT Propyl Gallate

Pakiranje: 400ml

 

Lastnosti
ProizvajalecBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20245 Hamburg, Nemčija
Blagovna znamkaEucerin
Namenatopijska koža, občutljiva koža, srbeča koža, suha koža
Oblikaolje
Akcijske ceneEucerin -25%
Oddaj svojo oceno artikla
Eucerin AtopiControl čistilno olje
Tvoja ocena